ELFUSERÁLT PÉNISZ - PEREL A BETEG


Egy Ausztrál férfi beperelte a plasztikai sebészt, aki elvégezte rajta a pénisz nagyobbító műtétet. Ugyanis az úr pénisze 3 teljes cm-rel rövidebb a kívánt hossznál, és nagyon fájdalmasan gyógyul.

Wayne Collings tehát perrel él Peter Haertsch ellen, ugyanis szerinte az orvos nem közölte vele az előre látható kockázati tényezőket, mivel neki egy szép nagy péniszt ígért. Dr.Haertsch persze tiltakozik, mert szerinte ő mindent elmondott, és a műtét során is a legkörültekintőbben jártak el.

Mr. Collings a sebész állítása szerint a pénisz szövetébe fecskendezett bőrrokon anyagtól nővekedést kellett volna elérniük. Helyette viszont iszonyatos fájdalmakat 2 hónapon keresztül, állandó merevedési problémákat és egy elég torz kinézetű péniszt értek el.

Jeremy Gormly ügyvédnek Dr. Haertsch azt is elmondta, hogy a páciens teljes mértékben tudatában volt a kockázatoknak és a lehetőségeknek, mert figyelmeztették már a beszélgetések alkalmával is, hogy ez csak egy lehetőség ami egyáltalán nem biztos hogy sikerrel is jár.

A per kimeneteléről James Black bíró számol majd be februárban.2001-11-24 10:07 Forrás: Hunnia-net