hirdetés
 • margarét
  2013-05-14 20:24

  Nyugi, a védőnők ugyanúgy kimaradtak az eddigi béremelésből, pedig mi az egészségügy legelején vagyunk, mi is az utakat járjuk télben, zivatarban, ráadásul kerékpárral, az esernyőt kicsavarja a szél, viaskodunk kutyával, mindezt főiskolai végzettséggel. Négyezren vagyunk. A száz éves múltunk nem jogosít fel minket a megbecsülésre.

 • Senkik
  2013-05-14 07:44

  A harmadik béremelésből is kimaradtunk!!! Megnézném a többszörösen béremelt (zsebpénzes) hybridautóval szaladgáló dr EÜ. dolgozó néniket és bácsikat, hogy mit csinálnának műszerek, klimatizálás, áram, számítógép, telefon, oxigén, altatógáz, víz, villany, telefon, hűtés-, fűtés, szemétszállítás, raktárkiadás, portaszolgálat, takarítás, konyhai ellátás, betegszállítás, könyvelés, adminisztráció, műszaki karbantartás stb. nélkül! Negyed évszázados munkaviszonnyal, két szakmával, mindenféle tűzvédelmi és egyéb szakvizsgákkal, a közalkalmazotti bértábla D10 "cellájában" még 14 600 Ft-ot kell hozzátennie a munkáltatónak hogy a kötelező minimálbért elérje fizetés! Üdvözöljük az EÜ. dolgozók harmadik béremelését... az egészségügyben dolgozó, de nem egészségügyi dolgozók nevében is...

 • pannonm
  2013-05-13 20:14

  És tessék mondani az a pár ezer betegszállító kuli...mitől nem eü dolgozó? Eszembe jut egy mondat..."trükkök százait vetettük be"/gyurcsótány/. Mégis kinek az állampolgárait cipeljük gyógyításra?