hirdetés
 • neman
  2013-07-24 20:30
  Előzmény: neman

  Jelentem még mindig nincs hir a kompenzáció összegéről, kifizetésének időpontjáról !! Elmúlt július 20. !

 • neman
  2013-07-20 21:50
  Előzmény: nagymajor

  Tulajdonképpen ugyanúgy gondolom. Azért pld. megemlitem, hogy az elmult 4 hétből három héten át (bp-i közkórházban) a férjem volt az egyetlen szakorvos, hiányszakmában. És nem azért, mert nem adná már át szívesen a helyét. Másfelől viszont 20.-a van, és még nem érkezett a számlánkra kompenzációs összeg (sem értesítés a postába, hogy mikortól, mennyit kap/na.) Kiváncsi vagyok.. Ez az igazi kaland, maradni és csinálni, vannak még lököttek - bocs a többiektől.

 • nagymajor
  2013-07-16 17:54
  Előzmény: neman

  Milyen érdekes, hogy a magyar eü szereplői nem arról értekeznek, hogy a nyugdíj tisztességes megéhetést biztosítson egy gyógyító embernek és megfelelő értelmiségi szintet, hanem arról, hogy kényszernyugdíjazásd, meg meghosszabbítás, stb. Az egész kérdéskör itt van elhibázva!- a nyugdíjkorhatárt elért orvos, nővér, szakasszisztens igeni menjen nyugdíjba és pihenje ki dolgos élete fáradalmait; ami az állam részéről kötelezettség, hogy bármi áron biztosítson megfelelő utánpótlást a nyugdíjba menőknek- legyen ez belföldről vagy akár külföldről is, ugyanúgy , ahogy a nagy nyugatibb országok is csinálják.

 • neman
  2013-07-14 17:41
  Előzmény: gizuska

  Kiegészítés: pénteken megérkezett a számlámra a nyugdíj (nem közalkalmazottként tovább dolgozó vagyok). Férjem, hiányszakmában továbbdolgozó, engedélyezett közalkalmazott. Két napja megkapta az értesítést, hogy nyugdíját szüneteltetik. Vagyis ebben a hónapban már nem kapott! Arról, hogy milyen kompenzációt kap (mennyit és mikortól) semmiféle értesítés nem érkezett eddig. Korrekt !?

 • gizuska
  2013-07-11 10:48
  Előzmény: neman

  az egészségügyben nem csak orvos nővér asszisztens dolgozik . Hozzájárul a müszak gazdaság könyvelés könyvtár patika mind mind a beteg jobb gyógyulásához. Nem értem miért a megkülönböztetés akár nyugdijasként elküldeni és nem kell ismételten bért emelni :

 • neman
  2013-07-05 09:11

  Nagyon remélik az érintettek, hogy szükség van a munkájukra. Ha ez így van, az ígéretnek megfelelően korrektül kompenzáció adandó. Ha ez is rendben - mi az aggodalom ? Ha 20.-ig nem érkezne meg mégsem a kompenzáció: ki tudja mi lesz. Ha a hiányszakma nyugdíjasa nem hinne többé - akkor lenne csak igazán káosz. Ez nem lehet senkinek sem az érdeke ! (ugye ?)