hirdetés
 • neman
  2013-07-14 17:58
  Előzmény: Szoror

  Kedves Szoror ! Melyik kórház profitál a súlyos beteg kezeléséből ? Itt valami képzavar van. A kezelést abban a reményben adják, hogy 1. gyógyulhat - javulhat egy beteg állapota 2. szenvedését csökkentsék a lehető legjobban. Miért is "éri meg" a súlyos beteget kezelni ? Ha csak anyagi oldalról nézzük, akkor nem éri mag ! Nagyobbak a költségek, mint amit térítésként a kórház megkap, ebből származik az adósságuk !

 • neman
  2013-07-14 17:48
  Előzmény: granatvira

  Hányan dolgoztak folyamatosan, tartósan súlyos beteg mellett Önök közül ? Találkoztak-e egyetlen egy olyan beteggel, aki maga kérte a halálba segítését ? Én egyetlennel sem, sokévtizedes munkám alatt. És találkoztak-e olyan álszent vagy őszinte (?) hozzátartozóval, aki.. Erre nem válaszolok, köt a titoktartás.. Remélem Önök, ha erre szükség - lehetőség adatna, vállalnák az injekció beadását. Nézzenek magukba ! Mert ha nem, gyorsan gondolják át előző véleményüket !

 • Szoror
  2013-07-11 04:31
  Előzmény: mihranian

  Még mindig itt tartunk ,amíg pénzt lehet lenyúlni egy magatehetetlenről is ,addig senkinek nem érdeke ,hogy halálba segítse őt. De, főleg nem annak a kórháznak, aki profitál belőle!

 • mihranian
  2013-07-10 16:39

  Az eutanázia engedélyezése nem egyenlö a gyilkossággal.Ez egy humánus megoldás a gyógyithatatlan szemvedö betegek részére. A megfelelö törvények megalkotása és szigorú betartása mellett véleményem szerint engedélyezni kel az eutanázia gyakorlás a megadott helyzetekben.