hirdetés
 • gizuska
  2013-08-29 10:01

  szeretnék választ kapni a problémámra. Jelenleg 60 éves vagyok, két évvel ezelőtt a nők 40 éves öregségi nyugdijába mentem , és vissza vettek dolgozni.NYugdijba mentem a rovosi konyvtarból és ide is vettek vissza. Van egészségügyi végzetségem mint gyógyszerkiado szakasszisztens. No a problám jul l után adódott amikor szembesültem azzal ,hogy nem lehet felvenni két bért , na nem csak ez hanem nem vagyok egészségügyi dolgozó . Hol van az erre vonatkozó jogszabály leirva hogy aki nem dolgozik egésszügyben az nem kapja meg senior ösztöndijat . Kik azok akiknek a továbbfoglalkoztatásúkat nem irták alá . ? Minden 62 életévet betöltöttnek el kell mennie nyugdijba ? Szóval ezen megkülömböztetéseket nem értem . mert szükséges a konyvtár müködtetése is a jobb beteg ellátás miatt .

 • neman
  2013-08-04 16:53
  Előzmény: thomka

  Teljesen jogos a kérdés / kérés. Ha engedték tovább dolgozni, szükség van rá. Ha szükség van rá, illetné a javadalmazás. Mert ugye a többi továbbdolgozó is azért kapott engedélyt, kivételt az alaprendelet alól, ami tiltja a kettős javadalmazást, mert szükség van rá..

 • thomka
  2013-07-30 05:47

  Arra szeretnék választ kapni, hogy miért nem kapnak bérkiegészítést/kompenzációt azok, akik a kényszernyugdíjazás elrendelésekor a nyugdíjkorhatáron túl dolgoztak, de nem voltak nyugdíjasok, és nem részesültek "kettős" juttatásban. Ők is csak a kormány engedélyével dolgozhatnak tovább. Őket miért nem illeti meg az adott esetben már megállapított, de nem folyosított nyugdíj összege. dr. Thomka István thomka@t-email.hu