hirdetés
 • Dasi
  2013-11-10 12:21
  Előzmény: nagymajor

  Ha egy kórház igazgató a mai viszonyok között elégedett az általa vezetett kórház anyagi helyzetével (L. Csiba Gábor TV-nyilatkozatát), az hazudik, vagy festi magát!

 • nagymajor
  2013-11-10 10:06
  Előzmény: Dasi

  Feltehetően azért, mert sokmindenben egyetért az "elvakult Fideszesekkel", mint ahogy az ország polgárainak jelentős része is egyetért, még akkor is amikor nem tudott résztvenni a Békemenet-ben! A miskolci tragédia okait egyébként kimerítően feltárták arra hivatott szakemberek, de már előzetesben is sokan, régi szakemberek, elmondtuk, hogy ilyen sajnos előfordulhat, mert az okok summázódnak és ezek a valószinűségszámítás szerint is néha okozhatnak ilyen egyidejűséget! - főleg egy olyan osztályon, ahol ennyi halmozottan esélyes beteg van.

 • Dasi
  2013-10-27 11:35

  Csak egy költői kérdés: Ha igaz, hogy nem volt semmi politika a miskolci koraszülött tömeges halálozások kivizsgálásának eredményében, akkor miért volt látható Dr. Csiba Gábor (egyébként meglehetősen kényszeredett arccal) a "békemenet" legelső sorában az elvakult fideszes Bencsik András, Bayer Zsolt Széles Gábor mellett?