hirdetés
 • nagymajor
  2016-01-10 19:26
  Előzmény: adatvedelem

  Lassan a testtel... azt hiszem, azokban az országokban (többnek az egészségügyét volt alkalmam személyesen megismerni), ahol a "betegeket nem biozombiként" kezelik, ott a betegek hozzáállása is nagyon más, mint nálunk, ahol a betegek megszokták, hogy mint egy szatócsboltban, ők rendelnek az orvosnak, ők diktálják a gyógymódtól az életmódig mindent. Ahhoz, hogy az Ön által leírt ideális állapotokhoz elérjünk a magyar lakosság egészségügyi kultúráját kellene megemelni vagy száz évvel.(mert amilyen a mosdó, olyan a törülköző is).

 • nagymajor
  2015-03-05 21:26
  Előzmény: adatvedelem

  Az adatvédelem egy tiszteletre méltó lózung, de mint látjuk a nemzetközi politikában is, csak lózung és az is marad. ennél sokkal fontosabb lenne, ha a bármilyen szinezetű kormányzatok végre ráébrednének, hogy EÜ. nélkül nincs ország és nincs haladás... ezért első prioritásként kellene az egészségügyben dolgozók kívánságait teljesíteni

 • adatvedelem
  2014-06-19 20:05

  Elolvastam a MOK-nak az egészségügy megújítására tett 16 pontos javaslatát. Hát egyáltalán nem vagyok elégedett, ugyanis náluk az ember=orvos. Sokkal jobb lett volna, ha inkább a szolgáltatás központú egészségügy megteremtése ügyében tettek volna javaslatot. Érdekes, hogy egy szóval sem említik, hogy a nemzetközi orvosi etika elveinek magyar meghonosításával kellene törődni, hogy ne korlátlanul kiszolgáltatott biozombi betegek, hanem önrendelkezéssel rendelkező felnőtt páciensekként bánjanak az állampolgárokkal. Az én jelszavaim lehetnének: 1. Azonnal beszüntetni a személyes egészségügyi adatok állami megcsapolását, a korlátlan adatzsákmányolást a kényszerkutatást. 2. Azonnal kijelenteni, hogy a polgárnak joga van a testével rendelkezni. 3. Az üzemorvosi árukapcsolást - amelyben a szűrővizsgálatokat jogorvoslat nélküli kényszerintézkedésként végzik - azzal fenyegetve a munkavállalókat, hogy ellenkező esetben nem minősítik őket alkalmasnak. Ez az emberi méltóság hitvány, aljas módon történő meggyalázása.