hirdetés
 • laeslie
  2008-09-05 21:09

  Hogy nem minden hozzaszolo 1 rocket scientist az biztos!

 • tiger
  2008-09-04 21:49
  Előzmény: lótetű

  Pedig rendesen tömködik a zsebüket, vegyenek abból a betegnek. Akinél nincs pénz annak valószínüleg nincs is.

 • tiger
  2008-09-04 21:46
  Előzmény: nera0404

  De könnyen osztja az észt! A rokonával ment, mert valszeg aggódott,vagy éppen a beteg kérte, mert félt de ezt maga úgy sem érti meg..

 • lótetű
  2008-09-04 17:54
  Előzmény: nera0404

  Önnek tökéletesen igaza van! A tapasztalat azonban az, hogy nemcsak a vizsgálatra (előző orvosi dokumentáció, szedett gyógyszerek listája- a nap folyamán szükséges gyógyszerek, szendvics, folyadék) nem készítik elő a beteget, egy krajcár nélkül engedik el egy, akár egész napos "kirándulásra", aztán, ha valami balul üt ki, akkor csak úgy röpködnek a feljelentések- "más szemében a szálkát is.....".

 • nera0404
  2008-09-04 10:51
  Előzmény: Szoror

  Lehet ,hogy a hozzátartozó okosabban tette volna ha otthon megvárja a beteget,nem utazgat feleslegesen.Így elkerülhető lett volna, hogy ne az utcán legyen lerakva a beteg. Egyébként pedig némi élelmiszert és folyadékot is csomagolhatott volna a betegnek, így aztán nem étlen-szomjan lett volna egésznap a beteg.

 • Szoror
  2008-09-03 16:44

  Amig a távgyógyitás nem jön divatban ,a betegnek és az orvosnak találkoznia kell. Sajnálatos dolog hogy ez ilyen cirkuszokkal ,történik. Az mindenek a csúcsa ,hogy a hozzá tartozó nem mehet a beteggel!! Így fordul elő ,hogy a hozzátarozó -a mi falunkban- csak este 18 vagy másnap regel 7 tud haza menni ,mert nincs több járat. A magatehetetlen beteg nálunk sem tudna mást csinálni,mint űl az utcán egy fél napot. A beteg 'megmentése' elvárás,aztán mi történik vele az már nem az eü szolgálat dolga. A nyugdijak pedig nem arról híresek hogy 30-50 km-re orvoshoz taxizanak belőle. Az enyém 2 útra sem volna elegendő. Akik ezt a rendeletett kitalálták ,vagy személy gépkocsival rendelkeznek,vagy olyan helyen élnek ahol jön a villamos,metró stb. El sem tudják talán képzelni ,hogy az ország nagyobbik részében a busz napi 2 szeri látványoság és persze nem is oda megy ahova elszeretnénk jutni ,így majd át szállunk egy olyan vonalra ahol 4 busz van naponta. Beteget a szomszédba hagyni ,na ne ,ki vállalná ? Mert én nem, étlen szomjan hagyni ezeket a szerencsétleneket nem ember kínzás ?