hirdetés
 • Évica
  2008-10-02 18:57
  Előzmény: lótetű

  Ami az egészséghez kell: tiszta levegő, élő táplálék(nem halott és mű) nyugalom a családban az életben, tiszta a földből fakadó iható víz, munka az önbecsülés miatt, növények és állatok(erdők tarvágása!)Amikor a kormányok ezek elpusztításán munkálkodnak vajon nem sértik-e az egészséghez való alkotmányos jogunkat? A táplálékot nem kiegészíteni kell, hanem megenni, eredeti formában. Csodálom, hogy van orvos aki elhiszi a kapszula egészségre gyakorolt csoda hatását! Aki elfordul a természettől mind lebetegszik, ehetik az akármilyen kiegészítőt! Hozzám akkor jönnek amikor több százezer Ft ára csodaszert benyeltek már, kérik, hogy semmi ilyesmit ne ajánljak.

 • lótetű
  2008-10-01 19:23
  Előzmény: trieszti

  Messzemenőkig egyetértek!! Megragadom az alkalmat, hogy a Média felelősségét is firtassam! Pl. "Nincs idő a fejfájásra!" stb. reklámok, amelyek már nemcsak táplálékkiegészítőket, "kenceficéket" reklámoznak, hanem gyógyszereket is! És, ha csak szedi, szedi és közben szépen nő az agydaganata, akkor mi van? " Kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!"- amikor már lehet hogy túl késő?! A felelősség azonban már másra van áthárítva! A reklámokból bekövő pénzösszegeket pedíg takarosan kasszírozzák.

 • trieszti
  2008-10-01 08:59

  Aki azt állítja, hogy az étrendkiegészítőknek gyógyító hatásuk van, nagyon téved. Sőt kuruzsol. Az étrendkiegészítőkre az egészséges szervezetnek van szüksége, az egészség fenntartása érdekében. A beteg forduljon orvoshoz. Az orvos pedig az egészség fenntartásához javallja az étrendkiegészítőket. Így azok nem buknak majd meg, hanem hasznos eszközei lesznek az egészséges életmódra törekvésnek.