hirdetés
Kapcsolódó cikk: Éger az IMF-hitelről »
 • laeslie
  2008-10-30 19:41
  Előzmény: Aureus

  Egernek tenyleg nem politizalni kellene,mar politikai partta zullesztette a kamarat (es csodalkozik, hogy a bufe is eleg lenne az osszehivott tagsaganak). A parlament letszamanak csokkentesevel egyetertek.

 • tiger
  2008-10-30 18:32
  Előzmény: Aureus

  Így igaz. De ne gondolja, hogy 1 fővel is kevesebb képviselő lesz..

 • Aureus
  2008-10-30 17:51
  Előzmény: Qkac

  Egyáltalán, az Ön tudatáig eljutott, hogy Éger mit is mondott, vagy csak kapásból ha a nevét látja elkezd fújjolni??? Ha már beleköt, hogy maradjon a szakmájánál - jómagam, az eü végzettségemmel azt mondom, a FEJET kéne jócskán megnyirbálni ebben az országban. Minek 300 képviselő?? Hogy betöltsék azt a parlamenti üléstermet, ami a történelmi M.o.- képviselőinek készült??!! Elég volna 80-90 fő a töbit elhajtanám kapálni. Lehetne itt spórolni csak nincs meg hozzá a józan paraszti ész.

 • Qkac
  2008-10-30 15:32

  Éger maradjon a szakmájánál, ha egyáltalán ahhoz is konyít valamit!

 • tiger
  2008-10-29 17:58

  A hitelre sajnos szükség van az ÖSSZES mocsok politikus miatt, akik a rendszerváltás óta eladósították az országot. Amit Bokros rendbehozott azt az őt követő pártok felélték, és kiárusították az országot, hitelből hitelbe mentek. Éger fogja be! Most orvos vagy közgazdász? Vagy ez is mindenhez (semmihez) sem ért? A parlamentben ülők elkotródhatnának onnan. Miért verték szét az ipart? Zárták be a gyárakat, tsz-ket? Nincs termelésünk ezért tartunk itt. És most megint a becsületesen adózó kisemberekkel akarják megfizettetni azt, amit elcsesztek (loptak). Miért nem beszélnek a költségtéritésekről, amit kapnak plusz az egyéb juttatásokról? Miért nem vizsgálják felül az állami beruházásokat? Mennyit nyerészkedtek egyesek az autópálya építéseken? A jobboldal miért nem kínál alternatívát? Adócsökkenés oké. Csökkentjük az állami bevételt, de mi a helyzet a kiadásokkal? Onnan miből kívánnak lefaragni? Családi pótlékból, nyugdíjból, segélyekből, bérükből(ugyan). Konkrétumokra vagyok kiváncsi. Megértem a közalkalmazottakat, ha sztrájkolni fognak! Én is azt tenném! Unalmas, hogy mindent a becsületes emberekkel fizettetnek meg!! Az egész parlamentet fel kellene számolni és az ottlévőket elküldeni bányába gürizni 70 ezerért!!