hirdetés
 • Évica
  2008-11-19 08:27
  Előzmény: lótetű

  Nagyon helyes a hozzászólás!Még hozzá teszem azokat a csoló orvosokat akik egy napos agymosás után a multi csalók kétes eredetű kapszuláit erőltetik számla nélkül a betegekre, a fekete gazdaságot erősen fellendítve. Mivel én vizsgáztam, tudom, hogy természetgyógyász vizsga nélkül egy orvos sem adhatna természtgyógyász tanácsokat! Hoppáka! Az agymosás pedig nem számít természetgyógyász vizsgának. Aki a "leszarom pirula" adagolását tanulta, annak azt kell csinálni, vagy tanulja meg, vizsgázzon le, és adhat természetes tanácsokat. A legnagyobb FEKETE gazdaság a kétes eredetű, forgalomba nem hoztó szerek kereskedelme. Míg a laikus nem tudja, ezért becsapható, talán az orvos a magasabb szellemiségével kicsit körültekinthetőbb lehetne, hogy kinek és milyen termékét ajánlgatja.

 • lótetű
  2008-11-17 19:16
  Előzmény: lótetű

  A címzés téves, Nicephornak szántam a reflexiót.

 • lótetű
  2008-11-17 19:14
  Előzmény: Qkac

  1.Orvostársadalom, mint olyan nincs! Orvosok vannak, akik különböző színvonalon, különböző etikei érzékkel, vagy anélkül dolgoznak -gyógyítanak, vagy csak próbálkoznak ezzel (ezek a sarlatánok, csalók, pénzhajhászok). 2.Nem az utóbbiak alapján kell konzekvenciát levonni. 3.Mi a helyzet a csontkovácsokkal, a gyógy- és talpmasszőrökkel, a magukat "természetgyógyásznak" hirdető, de semmilyen végzettséggel nem rendelkező sarlatánokkal, stb.-ekkel, akik, mint "utolsó szalmaszál" lényegesen többet "kaszálnak"? 4.Ezek miért nincsenek ellenőrizve és pellengérre állítva?

 • Qkac
  2008-11-14 13:04
  Előzmény: Nicephor

  Ne haragudj, de nem értem a fejtegetést! Azt mondod a betegeken akarnak meggazdagodni, mégis veszteségesek. Ez ellentmondás! Egyébként meg az orvostársadalom (tisztelet a kivételnek) mindig is a betegeken gazdagodott, hisz mindenki odaadja a legutolsó fityingjét is, csak életben tartsa a reményeit!

 • Évica
  2008-11-08 15:55
  Előzmény: Nicephor

  Talán a betegek szerveiből! akarnak majd meggazdulni a csalók.

 • Nicephor
  2008-11-07 09:58
  Előzmény: Qkac

  Abban nyilvánul meg, hogy a Hospinvest vezetői nyíltan vállalták, hogy őket azért érdekli az egészségügy, mert az 90%-ban üzlet. Heves megyében monöopolhelyte van. Ezt a Versenyhivatal is tiltja. Nagyon sok jogtalanság történt ebben az ügyben. A pályázat kiírásától kezdve az ÁNTSZ-engedély megszerzéséig. A megyei bíróság szeptember 15-én meg is semmisítette a HospInvestet nyertesnek kimondó megyei közgyűlési határozatot. Ennek ellenére nyomulnak, törtetnek! Semmi sem számít, főleg a betegek és a dolgozók élete, egészsége nem! A betegeken akarnak meggazdagodni, hiszen kiderült, hogy A HospInvest Zrt. követeléseinek és tartozásainak egyenlege ugyanis több mint mínusz 800 millió forint. A cég leányvállalatai által működtetett gyöngyösi és hatvani kórházak együttes vesztesége 470 millió forint. Utána lehet nézni a Weborvoson. Az Mszp-s polgármester sem kezelteti magát náluk.

 • Nicephor
  2008-11-05 16:49
  Előzmény: kiralyge

  A HospInvest sokkal nagyobb rombolást végez. Nem kizárólag Egerben.

 • kiralyge
  2008-11-04 20:17
  Előzmény: tiger

  tiger a mindentudó tévedhetetlen, orvos ősellenség. Hajrá, csak így tovább \"kistiger\" (=szürkekisegér)

 • sinkomed
  2008-11-04 19:43

  Kik a tolvajok? Akik kilóra megvesznek politikusokat(?) csalnak bankrefencia dokumentummal?mert nincs fedezetük, mert ismerten második nagy cég indít ellenük felszámolást? jogerős bírósági döntés alapján jogellenesen nyertek pályázatot és ennek megfelelően jogsemmis szerződés alapján tarolnak le mindent és mindenkit?ahová ki sem megy volt orsz.tisztifőorvosunk a működési engedélyezés kapcsán ( kötelező eljárási momentum..). Valamire való, becsületes vállalkozás, ha tolvaj, barmokkal állna valóban szemben jogvédelmet kért volna, nem erőszakkal, pénzzel nyomulna. Ennyit segítségül kicsi tigris.