hirdetés
 • lótetű
  2008-11-17 21:10
  Előzmény: blondie

  Álljon már meg a hegyimenet! Ha a betegemről van szó, piszukul nem érdekel bármely párt állásfoglalása, csak mindössze egy olyan eskü, amelyet teljes lélekkel tettem- politikai állásfoglalás nélül (Hyppokratesz idejében még nem volt sem SZDSZ, sem SZMP, sem FIDESZ, sem MDF, stb.!!!). Nem érdekel, hogy mások azt hogyan könyvelik el! Nekem van tisztem, tiszteletem, meg- és önbecsülésem és nem vállalok semmiféle közösséget azzal, aki nem ilyen -pártállástól és vallási hovatartozástól függetlenül ad tőle telhető maximumot és vállal felelősséget a munkájáért.

 • tomtam
  2008-11-13 19:52

  Már írtam, újra írom: a szakma szabályai szerint egy-egy információt több oldalról kell közölni.

 • blondie
  2008-11-12 18:14

  a Fidesz csak ehhez ért... fizetett lejáratók bajkeverők. érdekes módon a fideszesek által privatizált ózdi kórházban minden rendben ment és megy is... úgy látszik, hogy a privatizáció minőségét és megitélését nagyban befolyásolja hogy melyik klientúrához tartoznak. hogy a Diagnosticum zrt-t már ne is említsem...

 • Nicephor
  2008-11-10 09:38
  Előzmény: mesza

  Jaj de fontos lett egyszerre a betegjogok védelme! Amikor az ING holland biztosítónak kellettek a betegek adatai, akkor szó nélkül kiadták! Ahhoz, hogy drágább legyen a biztosítási díj, mert valaki betegebb, mint az átlag. Meg sem kérdezték a beteget.