hirdetés
 • honagi
  2010-03-10 14:42

  Kedves Nagymajor! Egyetértek, teljesen4 Mind elvágyunk innen, csak max, nem tudunk valamiért menni.És nem csak a pénzről szól.Nem kellene megkeresni az okokat? Esetleg valaki nagyembernek pár napot lehúzni csak szemlélőként egy-egy kórházban?Vagycsak inkognitóban befeküdni betegként és nézni, mennyit rohangál mindenki erőn felül és még jó szót se nagyon kap.Ott "fent" hiányosak az információk és torzak a magyar egészségügy valós helyzetéről.

 • erdősjudit
  2008-12-02 09:48
  Előzmény: nagymajor

  olvassuk/halljuk, hogy bizony nem csak az egészségügy, hanem az egyébként jól fizetett, és idegen nyelvek ismeretében is magasan képzett banki, közgazdasági és szolgáltatói szféra munkavállalói is tömegesen hagyják el az országot. Lassan már nem is az a kérdés, hogy kik fognak még itt gyógyítani, hanem kiket?

 • nagymajor
  2008-11-15 07:24

  Az itt ismertetett cikk megállapításaival teljesen egyetértek ezt a cikket kellene "hírdetésként" minden jelentős országos napilapban feladnia a MOK-nak és akkor, talán... talán változna valami a politikusok fejében is. Addig ugyanis nem lesz magyar egészségügy a jövőben sem, amíg ezeket a feltételeket nem biztosítja számára a magyar társadalom! a Hitet, a gyógyítás és a gyógyító ember szabadságát és függetlenségét, a gygyítás iránti tiszteletet és alázatot. Én, aki 45 évre szolgája vagyok a magyar egészségügynek és mindennap találékozom a cikkben leírt negativ jelenségekkel, valamint a rengeteg érintett kollégával is, tudom, hogy mind elvágyakozunk innen, némelyikünket csak a korunk tart itt még.