hirdetés
  • uj
    2008-11-30 22:41

    A szennyezetlen élelmiszerek az tiszta lalajból termelve, állattenyésztés, halak, baromfi és egyéb természetesd és humánus gondozásában nem igényelne tápsók, nyom elemek és vitaminok élelmiszer kiegészítőkénti fogyasztását. Kivéve azokat akiknek szervezete átmenetileg vagy hosszú távon nem képes a táplálékból felvenni ezeket ( például felszívódási nehézség) avagy a betegség miatt a tápsók és vitaminok nagyobb mennyisége szükséges és ilyenkor ezek gyógyszerként szerepelnek. Sajnos a valóság tragikussan más: gaz-írtóval permetezett legelők, rovarírtók is szennyezik a zöldséget és gyümölcsöt. a gabonán nevelt állatok amik legelésre vannak kifejlődve, a hormonok és anti baktériumok alkalmazása a zsúffolt baromfi ketrecekben és az állat zárkában ahol disznók és tehenek szenvednek betonon mozgás korlátozással, a kádban tenyésztett halak ott is a szuffoltság és a mesterséges eledel nem táplálék értékű így a fontos omega 3 zsírsav hiányzik bennük vagy igen gyér,- mi ezet esszük és egészségünk kárososdik. A nagyüzemü termelés irányú haszon alapú élelmiszer termelés és ipar igényét szolgáló szomorú valóság a népet használja mint ágyú tölteléket. A megelőző gyógyászat védelmi irányzata helyett a krízis kezelés dívik és természetessen ez szintén talajt nyújt a szakembereknek és gyógyszer iparnak ebből meggazdagodni. A bió-boltok fontossága csorbát szenvedett a kapzsi és csaló ténykedők miatt. Az élelmiszer kiegészítők elharapódzása a versengés a haszonért jegyéban alkalmat szült halászni a zavarosban.