hirdetés
 • Canissa
  2008-12-10 10:27
  Előzmény: benefit

  És milyen főorvost neveztek ki a középkorú főorvos helyére ? Aki elrendelte, hogy 80 év feletti beteget a mai gazdasági helyzetben tilos újraéleszteni. (Viszont garantáltan nem fogja elénekelni a Székely Himnuszt) Ha sok ilyen orvosunk lesz még van remény arra, hogy viszaállítsák a 13. havi nyugdíjat.

 • benefit
  2008-12-08 19:32

  Szóba került az orvosok elvándorlása is, amelyről Marton István POLGÁRMESTER annyit mondott csak, a jelen helyzetben ( az alpolgármester érdemi segítsége nélkül) nincs lehetősége teljeskörű információszerzésre, aztán némi iróniával hozzátette még, ezzel jelenséggel viszont megoldódott a generációváltás a nagykanizsai alapellátásban. + 6 osztályvezető nyugdíjas. Akik elmentek 50 év alattiak!

 • benefit
  2008-12-08 19:23

  Orvosok "elvándorlása" az utóbbi két évben: Fül-orr-gége: 5 fő szakorvos (helyben helyezkedtek el) Belgyógyászat: Az egyik legjobb szakorvos távozott!!!!!!! Radiológia: 3 fő szakorvos????????????? Gerontológia: egy több szakvizsgával rendelkező szakorvos. Gyermekosztály: 1 fő szakorvos Rehabilitáció: egy szakorvos Intenzív: a középkorú főorvost tették hidegre JÖTTEK: Főigazgató, mb. orvosigazgató 1 fő. Az udvaron rendezett park, szigorú biztonsági őrök. Sürgősségin órákat kell várni. A hangulat rossz a dolgozók körében.