hirdetés
 • Qkac
  2008-12-31 08:51
  Előzmény: Évica

  Az a felelős, aki megírja ilyen esetekben a beutalót!

 • Évica
  2008-12-30 14:41
  Előzmény: Szoror

  RENDET KELL TENNI! mert nincs redjén, hogy Hajduszoboszlón a vízben az egyik idős mami azt beszéli, hogy neki negyedévenként 3 hetet KELL!? gyógyüdülésre menni, olyan BETEG!? Míg a többi nyugdíjas és az aktív dolgozók? Vagy a többi talán egészséges? Milyen orvos küldi ilyen gyakorisággal gyógykezelésre x-ket? Valakinek ki kell fizetni ezeket a kezeléseket, valakik rovására. Több éve fut ez a program. Májusra 90 kezelést kapott az egyik x nyugdíjas ismerősöm. Nincs limit? A pofátlanság a határ? Szerintem nem pénz hiány van az országban, hanem a jellemtelenek jól elszaporodtak a pénz körül, és csáki szalmájának tekintik az ország közös vagyonát. Gondolkodjon és számoljon aki tud. BUÉK

 • nera0404
  2008-12-30 12:50
  Előzmény: Szoror

  Sajnos nem csak a magányos emberek kerülnek be összefagyva kiszáradva, hanem családban élők is.Sokszor a szemünkből kicsordul a könny, mikor meglátunk egy -egy idős embert csonttá soványodva bekerülni a kórházba, s mivel annyi ereje nincs, hogy felkeljen hogy begyújtson hogy legalább melegedjen így még a fagyási sérüléseit is kezelni kell. Azt gondolom, hogy elsősorban a hozzátartozókat kell rávenni arra bármi áron, hogy igenis törődniük kell azokkal, akik velük is törődtek amikor módjukban állt. A segítséget nem mindíg kívülről kell várni.

 • Szoror
  2008-12-30 10:35

  Rokkantaknak és egyedül élő időseknek ,ilyen minimális juttatásból nem telik fűtésre és -vagy élelemre.Ezt mindenki tudja 27-42 ezerből nem lehet egy embernek megélni. Az egészségügynek telik az ápolásukra? Az szociális intézeti elhelyezés :jutalom az idős embereknek? A kórházi kezelés meg luxus annak a rétegnek aki dolgozik.