hirdetés
 • Qkac
  2009-02-12 07:23
  Előzmény: lótetű

  A demokrácia őshazájában ha valakit keres a rendőrség, mindig megjegyzi az illető bőrszínét (fehér, fekete stb.). Ugyanis nyilvánvalóan nem mindegy! Egyébként pedig egyáltalán nem vagyok rasszista, de nagyon únom, amit a norvégok folyamatosan művelnek kishazánkban!

 • tiger
  2009-02-11 19:58
  Előzmény: lótetű

  Akik Olaszliszkán agyonverték a tanárt, azokban volt emberi érzés? Vagy akik bátran 3-an egy 80 éves nénit?És az/azok, akik felgyújtották azt a szerencsétlen lányt?? Azok gondolkoztak?? Mit gondol hova fog az vezetni, hogy a rendőrség nem csinál semmit? Mert nem mer a sok jogvédő, meg kisebbségi ombudsman miatt.Meg mert spontán fosnak mondjuk bemenni egy putriba, mert ha inzultus éri őket és erre lépnek, akkor egyből őket hurcolják meg. Nem mondom, a magyarok között is bőven van bűnöző, de azért az arányok nem stimmelnek. És nem a magyarokat támogatják anyagilag, már ingyen is tanulhatnak. Magyar Magyarországon mikor tanulhat ingyen?! Nem vagyok rasszista, de itthon én legyek az első és ne a kisebbség! És mivel nem bírják megfékezni őket, ezért előbb-utóbb ebből óriási cirkusz lesz. Persze a politikusok majd jól járnak, mert kevesebb nyugdíjat kell fizetni, és addig sem velük fognak foglalkozni. Sírás helyett tenniük kellene valamit, nem arra tanítani a kölyküket h már 10 évesen lopjanak!! Persze tisztelet a kivételnek!! Őket tisztelem, de a többség sajnos nem ilyen.

 • lótetű
  2009-02-11 19:47
  Előzmény: tiger

  S.k. gondolja, vagy csak uszít?! Mindkettő büntetendő. Az igazságszolgáltatást arra kell hagyni, akinek ez a dolga! A Ku Klux Klant támogatja, vagy a fasiszta "tisztogatást"? Hol van mindkettőjükben, (Qkac és Tiger), báemi emberi

 • tiger
  2009-02-11 12:24
  Előzmény: Qkac

  Nemrég is volt egy gyilkosság + 3-an agyonvertek egy 80 éves nénit Monoron..Nincs visszatartó erő!! Elkezdenék felkoncolni őket elevenen, akkor talán visszafognák magukat!