hirdetés
 • Fedap
  2009-02-24 21:58
  Előzmény: tiger

  Hogy hol vannak az adóforintok? Speciel tudok pár helyet az eü-ben is. Például akad pár kivételes képességű felsővezető, aki bi- és trilokálódni tud és egyszerre több FŐállást tölt be vastag pénzekért az Ön és mindannyiunk adóforintjaiból. Arról nem is beszélve, hogy akadnak olyan helyek, ahol olyannyira hemzsegnek a (nem minimál-)nyugdíjasok, hogy szinte facsarja az ember orrát a "szociális otthon szag". Bejárnak jó pénzért vegetálni, mert a határtalan bírhatnéktól az utolsó lehelletükig "kaparnak". De mire?? Míg pályakezdők tömkelege albérletben nyomorogva a diákhitel visszafizetését nyögi és önálló lakásról vagy családalapításról álmodni sem mer... Egyáltalán csoda, hogy még van víz és villany ebben az elfuserált országban. Tudja, ha holnaptól minden közszférás vezető is csak egy közszférás állás után a bértábla szerinti bért venné fel, ha egycsapásra minden érintett abbahagyná a lopást, csalást, korrupciót lenullázódna az államadósság. És talán jobban megfizetett nővérekre is futná.

 • Aureus
  2009-02-23 15:31
  Előzmény: tiger

  Kedves Tiger!!! Köszönöm elismerő szavait - bár a érdemben, amiről a cikk szól, nem szólt hozzá. Viszont hadd jegyezzem meg, 25 éve vagyok ezen a pályán és emellett 3 gyereket nevelek. Valóban, annnyira agyonfizetett vagyok, hogy önként szeretném fölajánlani az összes állami juttatást, amit a 3 gyerek után kapok!! Cserébe nekem is lennének ötleteim, hogy a zsíroskenyéren tengődő politikusok mikről mondjanak le!!

 • tiger
  2009-02-22 20:02

  Az egészségügy már rég padlón van.Mi az, hogy hónapokat kell várni egy műtétre?Hol vannak a befizetett adóforintok??Nem segélyeket kellene oszotgatni! Rendőrségre, oktatásra, egészségügyre alap, hogy legyen pénz!Nem lenne egyszerűbb rendezni a fizetéseket, mert így hálapénz formájában fizetjük a különbözetet. Közalkalmazotti bértáblát mikor akarják racionizálni??Nem mindenki kap kereset kiegészítést (nem a hálapénzre gondolok).Adócsökkentés kellene + állami, szociális kiadások csökkkentése (ktgtérítés, segélyek, 3. gyerekért már semmi se járjon). Még az unokánk is törleszteni fogja a hiteleket, ami már a gdp több, mint 70%-át teszi ki!!

 • nera0404
  2009-02-22 19:32

  Az is nagy segítség lenne, ha a bruttó fizetésből kevesebbet vonnának le,így nem kellene egyik napról a másikra élnünk. Valljuk be ez a szakma egész embert kíván, s holmi anyagi problémák miatt nem végezhetjük kevésbé jól a munkánkat.