hirdetés
 • Fedap
  2009-02-26 00:53
  Előzmény: lótetű

  "Akik minderre lehetőséget adtak"...szerintem egy nagy részben érintettek... Akár "ad oculos" fel lehet állítani egynémelyikről a biztos diagnózist.

 • lótetű
  2009-02-25 21:03
  Előzmény: Fedap

  Az emberi jogokra és ki tudja mikre való hivatkozással az elmebetegek olyan szabadségot kaptak, hogy az elképesztő! Ha akarja, szedi a gyógyszerét, ha nem akarja nem és akkor azt csinál, amit csak elmebetegsége, hallucinációi diktálnak neki- öngyilkos lesz, vagy gyilkos, akár saját édesanyját öli meg, vagy kiírtja a családját, vagy más ámokfutást rendez. Akik minderre lehetőséget adtak, azoknak fogalmuk sincs a psychiatriáról, sem pedig arról, hogy ilyen jellegű cselekmény esetén a jog érvényesítése, a bizonyítási eljárások, a szakértők munkája mennyi időbe és milyen rengeteg pénzbe kerül. A végén megállapítják azt, ami addig is tudott volt -elmebeteg, és más jogszabályok érvényesek rá- a Lipótmezőn kényszergyógykezelés helyettesítette a börtönbüntetést, és most mi? Szabadon flangálnak, támadnak és ölnek, hiányszakma a psychiater, amennyi van az nem bír el ekkora túlerővel!!

 • Fedap
  2009-02-25 20:07
  Előzmény: Qkac

  Mint tudjuk, "pártunk és kormányunk" eltörölte az elmebajt, mint olyat és bezáratta a Lipótot. Viszonyuljon az efféle dolgokhoz kicsit toleránsabban és tisztelje embertársa a MÁSSÁGÁT... A liberális törpepárt megmondóembereitől ezügyben sokat tanulhat. Ha jól ügyeskedik, pártlistán még megélhetési politikus is lehet életfogytiglan úgyis, hogy a kutya sem szavazott Önre. Csak ügyesen kell sündörögni a húsosfazék körül. Higgye el, megéri. :)

 • Qkac
  2009-02-25 10:33

  Az ilyen embereknek életük végéig a "diliházban" volna a helye!