hirdetés
 • Qkac
  2009-03-02 11:39
  Előzmény: Nicephor

  A népszavazáson feltett kérdésre, épeszű embertől más válasz nem is érkezhetett! Hisz nincs olyan, aki önként és dalolva szaladna a kasszához, hogy bármiért is fizethessen. Annak a népszavazásnak semmi köze az egészségügyi reformokhoz, nem arra mondtak nemet az állampolgárok, bármennyire is hangoztatják egyesek!

 • Nicephor
  2009-02-28 12:21
  Előzmény: Qkac

  Qkac, Magát valaki csúnyán becsapta. Vagy talán azt hiszi, hogy a vizitdíj, a kórházi napidíj, a kórházbezárások és az orvosok elbocsátása vezetne ki a válságból? A népszavazás megmutatta, hogy ez zsákutca, és senki sem akar többé MSZP-s reformokat. Aki fejlődést akar, az reform szó ki se ejtse a száján. Hány betegnek kell még meghalnia, amíg ezt megtanuljuk?

 • Qkac
  2009-02-27 08:05
  Előzmény: Fedap

  Ezért kellene egy átfogó egészségügyi reform. Csakhogy ezt mindig megtorpedózzák azok, akiknek érdekeit sérti az átalakítás! Jól eldagonyáznak a pocsolyában.

 • Fedap
  2009-02-26 17:19

  A "válságkezelés" sajátos hazai módjának előszele több helyen már megjelent. Lesznek megint fillérekért kiprivatizált dolgok... Bizonyos intézmények sebtében áterőltetett, erősen redundáns állóeszköz-beszerzési listáin ezt csak a hülye nem látja. Még mindig azt mondom: rengeteg, magánzsebekbe ömlő pénz van az egészségügyben (is)! Alvállalkozások szövevénye, többszörös közszférás főállások, jó pénzért vegetáló nyugdíjasok. Ez a velejéig romlott társadalom többszörös áttétes, terminális stádiumban van. Ebből tényleg az az egyetlen kiút, hogy, aki teheti, "el innen".

 • xray
  2009-02-25 22:49

  Nem újdonság! Már megszoktuk, de hogy meddig mehet ez még igy, azt viszont nem tudjuk!