hirdetés
 • Attak
  2009-02-28 18:41
  Előzmény: Nicephor

  Tudja, Kedves Nicephor, van itt még valami, ami még aggasztóbb: betegek mindíg újra születnek, de az egyre korábban haló orvosdoktorok egyre korábban halnak (ki), s lassan már csak az Svédeken és Ánglius betegeken vigasztalódnak... hogy még van kit, s kinek gyógyítni!

 • Nicephor
  2009-02-28 10:36
  Előzmény: Attak

  Majd jó idő, oh bár itt lenne már, Midőn -- az élet vonata elsodorja e kis ministereket, kiket komédiásnak néz majd az utókor. -- De hány betegnek kell addig meghalnia?

 • Attak
  2009-02-27 17:59

  Most éppen Dr. Székely Tamásnak hívják az a szerencsétlent, akivel -némi baksisért!- elmondatják és megcsináltatják azt, ami a nagyon is földhöz ragadt Sátáni erők arzenáljában "egészségügyi reform" néven futó újabb pattantyú. Így hívják a vasúti pályán krampácsolók előmunkásának azt az eszközét, amit a sinre erősít, és az azon átrobogó szerelvény a kanyar mögül figyelmezteti a meglehetősen nagy zajban doklgozókat: "Vigyázz! Jön a vonat!" E székelyi pattantyú tehát még nem ama vonat, amely viszont majd szélsebesen elsodor újabb székelyeket, molnárokat, s még ki tudja miféle kis ministereket ("szolgákat")

 • Nicephor
  2009-02-27 09:58

  Ígéretek egész sorát olvashatjuk ebben a cikkben. TVK megszűnése, és idézem: - növelik azon patikaszerek támogatását, amelyek bizonyítottan hatásosak bizonyos betegségek megelőzésében. - Van mit növelni a gyógyszerárak támogatásán, mert a megelőzésben hatásos gyógyszerek ára 2006 óta folyamatosan nő, támogatásuk pedig csökken. Némelyik ezek közül már szabadáras,támogatása pedig nulla. -- Úgy vagyok ezzel, mint a vakok a vaksági segéllyel: Hiszem, ha látom!