hirdetés
 • Fedap
  2009-03-03 00:09
  Előzmény: Qkac

  Látom, nagyon észben tartja a műellenzék prominenseinek régebbi megnyilvánulásait is. Csak a hülye nem látja, hogy ez gyakorlatilag egy kör, különböző "feliratokkal". Ezért tartunk itt. Látja, ezért nem érdekel az sem, hogy mit pampog az Ön által nem kedvelt 2 TV-kanális.

 • Fedap
  2009-02-27 18:40
  Előzmény: sirkandur

  Én csak teljes szövettani "menetfelszerelést" (mikrotom, beágyazó, víztelenítő) tudok egymilláért. Tízezerért vette meg a kuncsaft. Itt a depresszió legújabb, ciántablettás terápiája Kuncze doktortól: http://www.youtube.com/watch?v=edG6vLkT7IM MAGYAR HOLOKAUSZT. Életfogytiglant a tagadóira!

 • sirkandur
  2009-02-27 15:15

  Mindenki tudja, hogy az OPNI és a többi intézmény ún. költségkímélő bezárása csalás, a telekspekuláció és a politikai "elit" - alias megélhetési bűnöző politikusok - összejátszása. Mit nem loptak még ki az egészségügyből? Bezárták a Schöpf-Mereit, azóta csak költenek az épület-fenntartásra, és mi a vége? Mikor bratyizik össze a fővárosi eü. maffia az országossal? Mikor nyitja ki végre a szemét az a kevés nem szemét politikus, aki meg tudná akadályozni a nemzeti kótya-vetyét, hogy ez a folyamat ne folytatódjon? Ez már EU-s folyamatba illeszkedő történet, aminek nemzetközi botrány lesz a vége. Én csak egyetlen használt bakteriológiai inkubátort szerettem volna venni az interneten, és erre egyetlen ajánlatot sem találtam. Hova lopták ki a milliárdos értékeket? Ha valamelyik tolvajnak van felkínált készüléke, kérem, ne jelentkezzen, mert páros lábbal rúgom ki, és gondoskodom arról, hogy ugyanúgy bíróság elé kerül, mint az ingatlan-spekuláns és ingóság-tolvaj népség.