hirdetés
 • Nicephor
  2009-04-07 10:57
  Előzmény: Qkac

  Egyes hozzászólók nagyon szeretnek hazudni. Én viszont azt is tudom, hogy Rácz Jenő, a volt egészségügyi miniszter megállapította, hogy a megszorítások következtében 5 évvel csökken a várható élettartam. A cikk tehát elejétől végig hazugság.

 • Qkac
  2009-04-07 07:26
  Előzmény: Nicephor

  Ezt mondja Ön! Én viszont tudom, hogy nem így van! Csak egyes oltóorvosok az ingyenes oltóanyagot esetleg más célra használták fel!

 • Nicephor
  2009-04-03 18:50
  Előzmény: Qkac

  Örülök, hogy jobban van, egyedi eset. A többség szenved a gyógyszerár emelésétől. Az önző emberek beszélnek így: nekem olcsóbb lett. -- Egyébként az sem igaz, hogy eredmény a térítésmentes pneumococcus védőoltás bevezetése a két éven aluli gyermekek számára. Olyan kevés van, hogy vakcinahiány miatt mostantól nem jut minden körzetbe.

 • Qkac
  2009-04-03 11:39
  Előzmény: Nicephor

  Kapásból cáfolom, hogy 2003 óta folyamatosan nőne a gyógyszerek ára. Sajnos többet is szednem kell, így tisztában vagyok az árváltozásokkal! Változást írok, mert csökkenés is van a készítmények között!

 • Nicephor
  2009-04-02 17:21

  Az EüM Sajtóiroda eddig megjelent közleményeiről már megszoktuk, hogy sosem mond igazat. De azt, hogy egy igazságos, és teljesen magalapozott bírálatra így reagál, az egyenesen felháborító. Éppen azon a napon, amikor teljesen indokolatlanul és elviselhetetlenül felemelik a gyógyszerek árát. 2003 óta folyik a gyógyszeráremelés. Azóta folyton azt újságolja az EüM Sajtóiroda, hogy ez egy sikertörténet. Bocsánatot kellene kérni, hogy esetleg nem tehetnek róla, ehelyett EüM Sajtóiroda most még szemtelenkedik is. Én szívesebben hiszek azoknak, akik segítettek megszüntetni a kórházi belépti díjat.