hirdetés
 • Nicephor
  2009-04-21 21:09
  Előzmény: Qkac

  Hacsak az nem, hogy Sólyom úr az előrehozott választást tartotta volna helyesebbnek a Bajnai-kormánynál. -- Mert Sólyom úr ezt mondta. Arról nem is beszélve, hogy a Bajnai-kormány a Bokros-csomaghoz hasonlóan alkotmányellenes megszorító intézkedéseket hoz. Jogilag.

 • Qkac
  2009-04-21 11:53
  Előzmény: nagymajor

  Még Sólyom úr is elismerte (pedig ez nála nagy szó, hogy jogilag semmi kivetnivaló nincs a Bajnai-kormánnyal kapcsolatban!

 • Nicephor
  2009-04-20 11:49
  Előzmény: yulianna

  Székely Tamás el tudja képzelni, hogy a megváltozott helyzetben ő maga mond nemet a miniszteri posztra, amennyiben olyan változásokat szeretne az új kormányfő, amellyel szakmailag nem ért egyet - írta április 6-án hétfőn a Somogyi Hírlap. -- De hamar elfelejtette, hogy mit mondott miniszter úr!

 • yulianna
  2009-04-19 20:40

  A miniszterek is dolgozzanak minimálbérért és befagyasztanám az egyébb jövedelmüket, kiváncsi lennék hogy tudják beosztani a pénzt.

 • terno
  2009-04-19 20:06

  Megint csak a gazdagok járnak jól, mert a jövő évi adóhatár emelésnek a minimálbéresek csak egyhatodát érik el.

 • nagymajor
  2009-04-19 19:57

  Emlékszem '57 elejére, amikor nagybátyám, mint vállalati jogtanácsos azt tanácsolta a nagyvállalat dolgozóinak, hogy az új Kádár-kormánynak csak akkor engedelmeskedjenek, ha az legálissá válik, teszi működését. Ezért aztán húsz évig üldözték! Most én is ezt mondanám kedves Kollégáimnak és sorsostársaimnak, hogy a Bajnai-kormánynak, mint minden legális felhatalmazást nélkülözőnek, ne engedelmeskedjenek de nem merem, mert most keményebb idők vannak. A lényeg: a megszorításokat most sem azok szenvedik el, akik ide juttatták az országot, hanem mi. Nekünk pedig ma már meg-nem-szólalási egyezségünk van?!Miért mi fizessük ki egyes kalandor politikusok adósságait?!Miért ne fogjunk össze és hajtsuk el őket és akkor majd felvirágzik ez az ország?!! Hát erre kérek feleletet, mert már annnyit szenvedtem el "ezektől", hogy már félelem sincs bennem és könny sem lesz!