hirdetés
 • Évica
  2009-04-27 08:36
  Előzmény: Qkac

  Én prevenciót kaptam feladatul az egészségügytől. Ezért munkálkodom azon, hogy ne történjen meg az eladás! Nem tetszik az amerikai modell és remélem, hogy magasabb szellemiségű a Magyar orvostársadalom, mint a pénzéhes amerikaiak, akik eladták a lelküket az ördögnek.

 • Nicephor
  2009-04-23 21:14
  Előzmény: Qkac

  A naivitás netovábbja! Ismeri a mondást: Ha egy üzlet megindul...? Eladnak ezek mindent, ha engedjük! -- A kormány nem az élelmiszerek egészségességéről, hanem az áráról tehet! Nem mindegy a sorrend! Amint valamiről kiderül, hogy érdemes fogyasztani egészségünk érdekében, annak rögtön az egekbe emelik az árát. Aki ennyire hajlamos a félremagyarázásokra, annak szívesen szájba rágom.

 • Qkac
  2009-04-23 14:34
  Előzmény: Évica

  Tudomásom szerint kis hazánkban még nem adták el egyetlen kórház tulajdonjogát sem, max. az üzemeltetését. Ez pedig nem mindegy! Ismeri a mondást: idd ki, vagy vidd ki!

 • Qkac
  2009-04-23 14:31
  Előzmény: Nicephor

  Ön szerint csak az az egészséges, ami drága? Érdekes felfogás!

 • Évica
  2009-04-22 19:38
  Előzmény: Nicephor

  Ezért most veszik meg a kórházakat, mert most esélye nincs senkinek az egészségre!

 • Nicephor
  2009-04-21 20:55
  Előzmény: Qkac

  Ha csak a rendszeres testmozgás jelentné az egészséges életmódot, akkor semmi gond nem lenne. De az egészséges életmódba beletartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is. A kormány áremelései következtében a legegészségesebb élelmiszerek lettek a legdrágábbak. A koplalás nem egészséges táplálkozás! És zsíros kenyéren sem lehet élni! A magas szénhidrát- és zsírtartalmú ételek elkerülése lehetetlen. És ez a kormány felelőssége.

 • Qkac
  2009-04-21 13:46
  Előzmény: nagymajor

  Nehogy már az egészséges életmód hiányát is a kormány nyakába varrjuk! Senki nem tiltja a polgároknak, hogy autó helyett kerékpározzanak, esetleg fussanak, sétáljanak!

 • Nicephor
  2009-04-20 10:52
  Előzmény: nagymajor

  Így van: a stresszről gondoskodik az MSZP-SZDSZ kormány, hergeli a népet, hogy rajta hajtja be azt a hiányt, amit okozott. Elvileg mozogni még lehetne valahogy, a káros szenvedély már anakroniszikus, mindig is megfizethetetlen volt. Marad a táplálkozás. Illetve nem marad. A magas szénhidrát- és zsírtartalmú ételek kerülése lehetetlen, mert ha valaki nem hajlandó éhen halni, kénytelen a leghitványabb élelmiszert fogyasztani.

 • nagymajor
  2009-04-19 20:04

  Nevetséges addig egészséges életmódról beszélni ex-katedrám- a magyar lakosságnak, amíg Bajnai és Gyurcsány-féle megszorításokat kell elszenvednie! Az egészséges életmód azzal kezdődik, hogy az ember lelke egészséges, stresszmentes és a gondolatai pozitívak ezt ebben a politikai-gazdasági környezetben nem lehet megtenni és ebből rögtön következik, hogy az egészséges életmódra adott tanácsok csakis hamisak lehetnek. Ha az ember pozitívan tud gondolkodni a jövőjéről, akkor gondolkozhat azon is, hogy hogyan éljen sportosan, hogyan egyen egészségesen és hogyan éljen stresszmentesen. Addig maradnak a mindennapi megszorítások, a mindennapi megélhetési gondok, az alkohol, a cigaretta és a nagyon rossz táplálkozás.