hirdetés
  • uj
    2009-04-21 03:08

    A cikk jószándékú és tanító jellegű. Sajnos hibák is vannak benne amiket itt ki kell tisztázni: a rizikó tényezők sorából a koleszterint törölni kell, ez gyalázat mi megy, hogyan hülyítik a népet beleértve a háziorvosokat és specialisták zömét is! Az aggresszív propaganda álcázza magát mint hiteles tudományos valóságot. A tudatlanságban szenvedő orvosok és orvosi riporterek szajkózzák a hazugságot és ezzel ártanak nekünk pácienseknek! Nézzézek meg az Interneten a &#8222thecholesterollie.com&#8221 veblapot és ámuljatok el. Bár ez angolul van, ott valaki lefordítja, én is rögtön írok a szerkesztőségnek erről tegyék fel a fordítást. A második hiba a zsírral van. Az olajok is zsírok ne felejtsük el. Az állat eredetü zsírokat kivéve a halzsírt kegyetlenül lekáderezték. Semmi baj velük ha nem úsztatunk szotyogásig benne mindent mivel elhízáshoz vezet ez is mint a szénhidrátok fajtái: fehér kenyér és tészták fehér lisztbőlés hántolt rízs. Ami nagyon fontos milyen állatnak a zsírja? Szabadon legelő, szennyezetlen földön avagy karámba kötve és gabonán hizlalt mesterséges táp-bogyókból ? Az ilyen szerencsétlen állatok tyúkok, disznók, tehenek, immun rendszere lepusztult és betegek lesznek könnyen ezért pumpálni kell őket antibiotikumokkal néha az eledelbe van keverve rutin szerüen. És ez ránk is ártalmas! Az egészséges, természetes életkörülményű állatok zsírja beleértve a vajat is ha nem visszük túlzásba a kalória miatt csak egészséges lehet. A pálmát a mangalica disznó viszi (feltéve szabadon élő nem bezártan és normális eledelen aminek jó része a zöld is) a legegészségesseb zsírúnak szavazták meg és a koleszterin lobby sem tudta megtámadni.- 50 évvel ezelőtt kezdték a hülyítést az étolajokkal és a szívbetegség fel kezdett ívelni. Ez napjainkig folyik mert nincs aki a belüket kiontaná azoknak akik ezt a kárt terjesztik! Ez felér az emberiség ellen elkövetett bűnözésnek és a Hague-ban kellene őket előállítani és elitélni.- Legújabban az Internetten orvos tollából jött a gonoszság: sürgetik a népet egyenek több étolajat az jó a szívre!!! Az olajmag termelők vannak a háttérben és bérelték fel és fizették le ezt a szemetet aki bemocskolta az orvosi nevet! Bár mindkét fajta zsírsavra szüksége van szervezetünknek mert nem tudjuk előállítani az arány nagyon szegényes és ettől a baj. A hosszú láncú Omega 3 (tengeri és néhány szárzföldi állat húsából) és az omega 6 ami kizárólag növény eredetű, az organikus, hidegen préselt oliva olaj a legjobb és kivétel mert nem okoz gyulladást,- a többi növény olaj okoz és a mérsékelő omega 3 hiányában itt kezdődidk a baj. Ez nem a teljes kép amit itt festek csak a minimum A kettő aránya legkevesebb 1:8 kellene legyen omega 3 : omega 6. Feltételezve az olajok nincsennek kifinomítva és szagtalanítva mindentől ami még jó volt bennük.- Óvjátok az egészséget és irtsátok azokat akik hülyítenek benneteket! uj.