hirdetés
 • Évica
  2009-05-01 10:52
  Előzmény: tiger

  Itt a lényeg! A PRÉDÁKNAK csont kell, de örülök, ha egyre kevesebben dőlnek be a lufiknak. Amikor Nagy Frigyes seregében a pestis pusztított, kihirdette, hogy a pestist a FÉLELEM okozza! tehát élve való eltemetés terhe mellett TILOS FÉLNI!!! Ezután megszűnt a pestis. Dr Nostradamus 3 pestis járványt élt túl úgy, hogy gyógyított, testközelben volt a pestises betegekkel! A tudati féregirtásnak van itt nagyon az ideje.A PÉNZÉHSÉG elmebetegségében szenvedő, megszállottakat kell sürgősséggel kezelni, különben elpusztítják a világot. A megszállottság utolsó fázisára a tébolyultság a jellemző.

 • tiger
  2009-04-30 23:09
  Előzmény: Fedap

  Teljesen egyetértek magával. Túl van lihegve. Normális influenzában is meghalnak ennyien, és jobb erről beszélni, mint a válságról.

 • Fedap
  2009-04-29 19:42
  Előzmény: tiger

  Már három napja "röfögök" (foly' az orrom és krákogok) - biztosan elkapott a disznókór... :) No, de félre a tréfával, szerintem, ez legalább akkora műcirkusz, mint a csirkeköhögős ámítás volt. Jó figyelemelterelés a (v)álságról és remek üzlet megint valakiknek. (Omninvest ofsór et al.) Én inkább olvasnék tolvalypestisről vagy harácsoló-szarkómáról...no, meg ezek oki kezeléséről (vagyonelkobzás).

 • tiger
  2009-04-25 18:53

  Ha annyira nagy a baj, akkor tíltsák meg az országok közötti utazást. Repülőgép, gépkocsi stb.Ez esetben nem lesz világjárvány..