hirdetés
 • Qkac
  2009-05-04 10:45
  Előzmény: Fedap

  Egyetértünk, hogy ez is legalább olyan baromság, mint a madárinfluenzával kapcsolatos rémhírterjesztés. A gazdasági világválság azonban nagyon is kézzelfoghatóan jelen van!

 • Fedap
  2009-05-02 12:16
  Előzmény: drbugo.hu

  Újabb műcirkusz az egész, akárcsak a gazdasági világ(v)álság. Abba kéne már hagyni az eszetlen harácsolást és a tömegek hülyítését a kézivezérelt, globalizált médián keresztül. A következő lihegés tárgya vajon mi lesz? Macskaf*sás, tyúkpestis...??

 • drbugo.hu
  2009-05-01 09:43

  A WHO harmadik tévedését harangozza be nagy csinnadrattával, az első az 1980-as években volt, amikor azt ígérte, hogy "Egészséget mindenkinek 2000-re". Akkor is, most is lehet létezni - a politikusokhoz hasonló - komolytalan kijelentéskeből. A második a globális felmelegedés és a környezetszennyezés, utalnék a Koppenhágai Konszenzus Konferenciára(2004), ahol rámutattak arra, hogy a legkisebb ráfordítással hogyan lehet a legtöbb életet megmenteni sorrendben: az AIDS elleni küzdelem, az alultápláltság megelőzése és a kereskedelmi korlátok megszüntetése, a kiotói szerződés betartása az utolsó helyre került. Az új tpusú influenzával való fenyegetettséget, az utolsó utáni helyre sem tenném, mert annyi féle influenza virussal fertőződött már az emberiség, hogy a valószínűsége majdnem a nullával egyenlő, hacsaknem a szerencstélen disznókra haragudott meg valamelyik üzleti érdekeltség, vagy el kéne már adni sok száz millió oltóanyagot. Dr Bugovics E.