hirdetés
 • uj
  2009-12-28 22:59
  Előzmény: lótetű

  Kedves lótetű! Látom van elég nyálad, habzik a szád! nem tanusítok fontosságot váaszod ama részeinek amik ismerethiányban szenvednek és öntelt pontifikálással bírálnak enegem. lótetű 2009-05-26 17:55 Előzmény: uj A \\\\\\\"kitántorgott szürkeállománynak\\\\\\\" halvány fogalma sincs az ITTHONI viszonyokról. TÉVEDÉS: ARRA NEM GONDOLSZ ISMERŐSEIM OTTHON A SAJTÓBÓL IS TALÁN RAGAD RÁM VALAMI INFORMÁCIÓ NAPRAKÉSZEN? Felteszem, nem véletlenül ment külföldre! TE BALFÁCÁN: NEM ÉRDEMLED ME MEGMONDJAM MIÉRT KELLET KÜLFÖLDRE MENEKÜLNÖM ÉS EZ NEM KÖZBÜNTÉNY MIATT VOLT MÉG MIELŐTT EZT MONDANÁD. Nem gondolom, hogy hogy a sokkal jobb körülmények, kisebb megterhelés mellett éppen Nekik kellene az \\\\\\\"észt osztogatni\\\\\\\", mert, ha annyira jól tudnak mindent, NEM hagyták volna el sem a HAZÁJUKAT, sem a NÉPÜKET, hanem itthon, vért izzadva küzdenének a Betegekért! ISMÉT HA KÉRDEZTÉL VOLNA ELŐBB A VITRIOL KIMARDANA LEPÉNYLESŐDBŐL.NEM TARTALAK GONOSZ EMBERNEK MERT KRITIZÁLSZ DE NEM TUDOD MIT BESZÉLSZ SOKSZOR. EL VAGY KISSÉ (?) KAPATVA. Most azt mondja, hogy a Maga példáját követők \\\\\\\"felhígítják\\\\\\\" az ottani színvonalat, akkor ugyan miért kampányolnak mindenfelé, hogy ORVOS kell, mert az illető orszában az orvosgárda elöregedett, sok az ellátatlan terület, miért ígérnek füt-fát, csakhogy menjen külföldre dolgozni a MAGYAR orvos. A MAGYAR ORVOS fillérekért dolgozik, ügyel, saját pénzén képzi magát a saját szabadidejében, nem közpénzen és nem munkaidőben, nem kap lakást, autót, nem tanul idegen nyelvet, csak, ha KIFIZETI az árát. Gyógyszertanból sem szükséges kioktatni, mert van itt normélis képzési rendszer! A táplálékkiegészítők és gyógyhatású készítmények pedíg ITT sokkal szigorúbb elbírálás alá esnek, mint máshol!! NA NE HÜLYÉSKEDJ MÁR! BIZONYÍTÉKOM VAN FAXON KÜLDVE PÉLDÁUL A BÉRES CSEPPEK TÖRZSKÖNYVEZÉSÉT ILLETŐEN MIKOR GYÓGYSZERRÉ MINŐSÍTETTÉK KLINIKAI FELMÉRÉS NÉLKÜL! ADJÁL BIZONYÍTÉKOT ÁLLÁSPONTOD VÉDELMÉRE. NE CSAK A SZÁD HABOZZON. SPÓROLD A NYÁLAD VALAMI JOBBRA.- Le lehet szállni a magas lóról! IGAZ LE LEHET, NÉZZ CSAK A TÜKÖRBE! Érdekes módon a disszidált \\\\\\\"magyarok\\\\\\\" vénségükre visszatelepülnek, mert így a kinti nyugdíjukból fényesen megélnek és gyógyíttatják számtalan betegségüket, közben megy a \\\\\\\"magyarkodás\\\\\\\": az Anyaföldben szeretnének végső nyugalomra lelni. Miközben rázzák a rongyot, törik a magyar nyelvet. TALÁN AZ IRIGYSÉG BESZÉL BELŐLED? NEM VESZEM FEL A SÉRTÉSEDET IDÉZŐ JELBE RAKOTT MAGYAROK ÉS MAGYARKODÁS SZAVAIDRA. KÜLDÖK NEKED EGY MEGHÍVÓ LEVELET GYERE KI EGY HÓNAPRA NYUGDÍLYAMBOL FEDEZEM A FEDELET FEJED FELETT ÉS AZ ELEMÓZSIÁT IS. EZEM A TÚRÁN KINYILIK A SZEMED ÉS FELFEDEZED AZ ALÁZATOSSÁGOT IS AMIT TALÁN NEM TANULTÁL MEG SOHA. BEPÓTOLHATOD. A SZÍVED-LELKED ISKOLÁZOTTABB LESZ. e-mail címem: josephp@virginbroadband.com.au NEM HARAPOM LE A FEJED!

 • Qkac
  2009-05-28 07:56
  Előzmény: Évica

  De vajon van-e ilyen vezető a mai politikai elitben?

 • Évica
  2009-05-27 14:33
  Előzmény: uj

  Minden szakmában ez a "trükk", a fiatal, diplomás, tehetségeket az adminisztratív diktatúra külföldre kényszerít. Mert az idősekkel úgy gondolja, hogy könnyebben boldogul. Itt a szavazás lehet élni(vagy nem) a lehetőséggel. A változáshoz, változtatásra van szükség. Amin nem változtatunk az így marad. Ha munkahelyféltésből gyáván újra a diktatúrára szavaznak, megérdemlik ami, azután következni fog! A gyáva népnek nincs Hazája. Hozzáteszem, nincs vize, földje, és becsülete, a gyermeke és az unokája előtt. Megérdemli-e a természeti csapásokat? Mert nem véletlenül nevezik így! Amikor az emberi természet a rossz irányba fordul, a teremtő segíteni próbál. Először figyelmeztető jeleket küld. De az elromlott természetű, nem néz magába, hogy vajon mit nem csinál jól, miért kapja a figyelmeztetést? Tologatják a felelősséget, keresnek hibásokat. Ezért van a karma, amikor sok a bűnös a teremtő megmutatja a hatalmát az emberiség fölött. A sok ezeréves megfigyelés, megtapasztalás után, már tudták az emberek, hogy elöljárónak, csak becsületes, erkölcsös, tisztességes és főképpen, EMBERT válasszanak. A liberalizmus szellemi káosz teremtői bejuttatták a csalókat, erkölcsteleneket stb... a vezetőségekbe, ezzel a pokol melegágyát megteremtették. Az ördög tudati világba süllyedt, ördögi világot képes teremteni. Ezt láthatjuk addig, amíg meg nem jelenik az igény magasabb szellemiségű vezetőkre, Mert az EMBER tudati világban élők, emberi világot teremtenek.

 • Qkac
  2009-05-27 08:35
  Előzmény: uj

  Csatlakozom az előttem szólóhoz: Nem kéne az észt osztogatni onnan a messzi távolból. Onnan könnyű kritizálni a magyar állapotokat!

 • lótetű
  2009-05-26 17:55
  Előzmény: uj

  A "kitántorgott szürkeállománynak" halvány fogalma sincs az ITTHONI viszonyokról. Felteszem, nem véletlenül ment külföldre! Nem gondolom, hogy hogy a sokkal jobb körülmények, kisebb megterhelés mellett éppen Nekik kellene az "észt osztogatni", mert, ha annyira jól tudnak mindent, NEM hagyták volna el sem a HAZÁJUKAT, sem a NÉPÜKET, hanem itthon, vért izzadva küzdenének a Betegekért! Most azt mondja, hogy a Maga példáját követők "felhígítják" az ottani színvonalat, akkor ugyan miért kampányolnak mindenfelé, hogy ORVOS kell, mert az illető orszában az orvosgárda elöregedett, sok az ellátatlan terület, miért ígérnek füt-fát, csakhogy menjen külföldre dolgozni a MAGYAR orvos. A MAGYAR ORVOS fillérekért dolgozik, ügyel, saját pénzén képzi magát a saját szabadidejében, nem közpénzen és nem munkaidőben, nem kap lakást, autót, nem tanul idegen nyelvet, csak, ha KIFIZETI az árát. Gyógyszertanból sem szükséges kioktatni, mert van itt normélis képzési rendszer! A táplálékkiegészítők és gyógyhatású készítmények pedíg ITT sokkal szigorúbb elbírálás alá esnek, mint máshol!! Le lehet szállni a magas lóról! Érdekes módon a disszidált "magyarok" vénségükre visszatelepülnek, mert így a kinti nyugdíjukból fényesen megélnek és gyógyíttatják számtalan betegségüket, közben megy a "magyarkodás": az Anyaföldben szeretnének végső nyugalomra lelni. Miközben rázzák a rongyot, törik a magyar nyelvet.

 • uj
  2009-05-26 03:02

  Nem rég e témát pedzettem hozzá szólva egy jó szándékú cikkhez néhány hibát korrigálva és mellékelve egy honlapot amit fontos megvizsgálni. Ez egy Angol honlap: thecholesterollie.com Egy orvos megtámadott válaszában hogy én férevezetem a népet és áltudományt hírdetek külföldi cikkre hivatkozva persze el se olvasta, de az ne zavarjon bennünket. Ez a doktor sikerrel lett hülyítve. Csak annyit válaszoltam neki nem gondolom ő rossz ember lenne, nem személyére hanem a tudatlanságra haragszom. Sok rosszat is teszünk azt hívve jót teszünk. Az orvoslás félig tudomány félig művészet. Hivatásbeli szakma kellen legyen.- Utoljára felvilágosítást kértem hal allergiáról és annak kivizsgálását illetően. Vagy fülsüketítő csend, vagy hümmögés, hámogás volt a válasz a szakorvosoktól is ahova az illetőt tanácsoltam kérje meg őket. Szegény Magyar Ország mindig élvonalbeli volt tudomány, művészet, tehnológia és a többi összetevővel ami a kultúra ernyője alatt van. Valakik felelőssek a kormányból ezek miatt. Veszélyes is szem-nyitogató tanítást végezni mint Balog Professzor is tette hivatásból míg ki nem túrták a szennyesek. Előtte még felbérelt pribékek verték meg a kapualjban hazatértekor. Ezzel sem tudták befogni a száját és szivét. A Kiváló Szívsebészt menesztették a rászorulók megsegítéséből. Sok jó orvos vándorol ki külföldre, egy részük kapzsiságból más részük maradna ha nem kötnék fél karjukat hátra bürokratikus vagy gazdasági alapról. A mi népünk károsodik ezzel és a hozzánk bevándorló orvosok akikre szorulunk minőségileg nagyon hígítják a szinvonalat! Hát ezt érdemeljük!