hirdetés
Kapcsolódó cikk: A MOTESZ közleménye »
 • Évica
  2009-06-25 17:27
  Előzmény: Attak

  A kistelepüléseken 30 40 50 70 ezer forintokból küszködnek, mert azt életnek nem lehet nevezni, míg az erkölcsi fertőzöttek, jellemtelenek, csalók, milliós fizetések mellé több havi bérüket van pofájuk(mert az már az)felvenni, mondván, hogy nekik jár. A liberális erkölcsre mondott NEMET FALU becsületes, dolgos népe! A városiak gyávák, nem merik megtenni, pedig ők is szenvednek tőle.

 • szedlacsek
  2009-06-22 13:41
  Előzmény: Qkac

  Tévedsz. Csak nem hord szemellenzőt...

 • Attak
  2009-06-19 07:17
  Előzmény: Qkac

  Hogy mi a szomorú??? Hát az kedves barátaim, hogy Q és társai még most sem kapják föl a fejüket: Atya Isten, a magyarok már megint kitörtek, pedig olyan szép kis kordonokat állítottunk ... Egész európában észlelhető egy markáns jobbra tolódás, miért pont Mo maradna ki ebből? Ebben persze nem az a szomorú, hogy többen is (nagyon is számottevő a Jobbik százaléka, nem önmagában, de a többihez viszinyítva!) azonosulnának már valamilyen akármilyen MÁS -nem biztos, hogy Jobb!- stílusú politizáláshoz, csak ebből a posványos MSZP-FIDESZ sárfürdőből lehetne valahogy kikeveredni! De Q és társai azért sem látják tisztán ezt a kérdést, mert ebből a sárhengergetődzésből rájuk is fröccsen bőségesen, a szemükbe is. Nem kell támogatni a Jobbikot: megteszi ezt kéretlenül is a vidék, az eldugott falvak "parasztsága", az égbekiáltó közszereplői gazemberségek mellett a piti ügyekért megalázottak tömege. Miről beszéltek? Ami 1989-ben finoman az asztal alá került, az most borul a fejünkre, és ez fáj. Nem mindenki bírja!

 • szedlacsek
  2009-06-18 15:39
  Előzmény: Qkac

  Dehogyisnem befolyásol. Az aktívak szavazatából jön ki a végeredmény. A passzívak, akik nem mennek el, azok utólag pedig ne reklamáljanak. Én egyébként még mindig sokallom az MSZP voksait... :)

 • Qkac
  2009-06-18 10:53
  Előzmény: szedlacsek

  Pont azért írom, hogy ez a szavazatszám nem befolyásol semmit a nagy egészhez viszonyítva. Másrészt viszont szomorú, hogy ennyien is egyértenek a nézeteikkel.

 • szedlacsek
  2009-06-18 07:42
  Előzmény: Qkac

  Az aktív szót nem tudod értelmezni???