hirdetés
 • Évica
  2009-07-02 08:17
  Előzmény: lótetű

  Ön egy csodálatos ember, ezt már több beírásából láthattuk. Remélem nem tartja jónak azt, hogy tömegeket terelnek abba az irányba, hogy ne fogadják el magukat, olyannak amilyennek születtek. Jackson rossz példát mutatott tömegeknek. Csodálkozom azon, hogy nem talált olyan embert aki segített volna neki rendezni az édesapjával való viszonyát. Talán sikerült volna neki jól érezni magát a fekete bőrében, mint ahogy azt láthatjuk sok másoknál is. Míg van aki fehér bőrrel, szeplősen, vörös hajjal is sikeres és boldog, más az egyiktől is kiborul, utálja magát ezért vagy azért. A prédák a külsőségekre figyelnek. Ezért kell küzdeni mindenkinek, hogy EMBER tudjon maradni, a nagy rohanásban. A prédák külsejét, beteg tudatú milliárdos diktátorok alakítják. Mindenki maga dönt, hogy az utánozó majom szintjén megreked-e. Vagy küzd saját egyéniségének kibontakoztatásáért. Az utóbbi a nehezebb út, talán ezért választják e rohanó világban kevesen.

 • lótetű
  2009-06-30 19:56
  Előzmény: Évica

  Csaknem mindennapos a "fehérítő" krémek kérése kis Hazánkban is! Gondolom, nem kell kiírnom, hogy melyik etnikumról van szó. Ja, és a kozmetikai ipar jó hasznot húz a barnító krémekből, a solariumból. A nyiltan folyó porno-ipar "főszereplői" sem "Istenáldotta" szépséggel, formákkal rendelkeznek. Így hát nem gondolom, hogy Istennek bármi köze is lenne ehhez az egészhez. Az okokat a Földön kell keresni és nem kell misztifikálni. Minden embernek jogában áll. hogy olyan legyen, amilyen csak akar, mindez leginkább csak pénz kérdése. Egyébként szerintem egyáltalán nem fontos a külső, ha valaki zseniálisan énekel, zenél (pl.,ha a rádióban jó zene szól, egyáltalán nem érdekel, hogy az előadónak van-e bibircsók az orrán, nagy-e és formátlan az orra -B. Streisand, vagy akkora-e, mint Moby Dick- Pavarotti!! stb., sőt a TV-ben is eltörpülnek ezek a negatívumok, ha arra figyelek, amire kell).

 • Alice
  2009-06-30 16:34

  ha nem most akkor kicsit később halt volna meg. Mennyi baja volt már szegénynek.Csoda,hogy eddig kibírta.

 • tiger
  2009-06-27 19:04
  Előzmény: Évica

  Egyet értek. És aki ártatlan nem bújkál.

 • Évica
  2009-06-27 09:35
  Előzmény: tiger

  Lehet, hogy a liberális etika ellen nem, de az Isten ellen vétett az az orvos, aki a feketéből fehéret \"csinált\". Ugyan úgy, mint ahogy nincs joga átműteni a nőt férfivá senkinek. A teremtő feladatot ad azáltal, hogy milyen neműnek teremt valakit. Csak a pénz ördögének a beteg rabszolgája harcol a természet ellen! A büntetést megérdemli aki ilyet csinál.

 • tiger
  2009-06-26 19:05

  Állítólag túl sok morfiumot adott neki egy orvos. Már körözik. Sokat fog űlni, ha igaz.Vagy államtól függően konyec.