hirdetés
 • almarium
  2009-08-09 14:08
  Előzmény: kutyuka

  ...Azért legközelebb is azonnal elszalad az "ilyen meg olyan "orvoshoz, mihelyt észlel a testén vagy lelkében valamit, még ha az nem is betegség. Mert az akkor nagyon jó, meg vizit közben is nagyon jó, csak utána nem jó már, amikor lehet másokkal egyet érteni abban, hogy az orvosok "ilyenek meg olyanok. "

 • lótetű
  2009-07-08 17:54
  Előzmény: kutyuka

  Nem vagyok radiologus és nem is akarok tisztára mosni senkit, de azt meg kell jegyeznem (a radiologia is egyetemi tananyag), hogy sokszor az elmozdulás nélküli, hajszálvékony törések nem látszanak a "frissiben" készült rtg.-en, majd csak 7-10 nap múlva a kontroll rtg.-en, mert akkorra már a törvégek között, a csont vérellátási zavara következtében létrejövő csontleépülés, felszívódás miatt már látszik a törésvonal.

 • kutyuka
  2009-07-08 06:13

  Az az igazság, hogy pénz nélkül nem lehet elintézni semmit, ha komoly beteg az ember. Meg is dögölhet a beteg, mert olyan ellátásban részesül, hogy a kutyának sem kivánom, amin én is keresztül mentem. A röntgenorvosokról meg nem is beszélve, hogy a törésen kivül más eltérést teljesen félrediagnosztizálnak. Előtte egy héttel ugyanarról a lábamról készült felvételt teljesen más eredménnyel diagnosztizálták. Egy hét alatt teljesen elmeszesedtek a lábujjaim. Vissza kellene adni az ilyen orvosnak a diplomáját. Tele vagyok hülye leletekkel. Az ilyen eü. ellátás mellett adjon hálát az Istennek, aki nem szorul orvosra. Én tudom, nekem rengeteg betegségem van, van praxisom az orvosokhoz járásokból. Komolyan, egy kis regényt tudnék irni az élményeimről és még el is kelne a mű, mert nem lenne unalmas.