hirdetés
 • Fedap
  2009-07-24 19:51
  Előzmény: Évica

  Én azt gondolom, hogy 19 évesen nem feltétlenül szükséges gyereket vállalni, ha nincs 'mire'. A nemkívánt teherbe esés azért még mindig könnyebben elkerülhető, mint az influenza. Utóbbinál nincs az embernek sok választása, előbbihez azonban két ember aktív közreműködése kell...

 • Qkac
  2009-07-24 11:42
  Előzmény: Évica

  19 évesen nem kellene teherbe esni, főként ha nem tudja eltartani a porontyot, mert nincs munkája! Persze állambácsi majd segít!

 • Évica
  2009-07-24 08:18
  Előzmény: Fedap

  Ha gyűlölködés helyett a természetgyógyászokat bevonnák a munkába az orvosok, a rokkantak 50-60 %-a gyógyulna! IDEGGEL nem lerokkantani kell, hanem meggyógyítani, de ez a gyógyszerkereskedelmet rosszul érintené! Vagy a szülésnél természetgyógyász segítségével közösen törekednének az egészséges, természetes szülés levezetésére. Drasztikusan csökkenhetne a beteg gyerekek száma! Ami szintén nem kedvezne a gyógyszer forgalomnak! Nem merítem ki az összes lehetőséget, ezeket csupán elgondolkodásra ajánlom. Ez az egészségügy gyógyszer központú! Mire is esküdtek fel az orvosok? Remélem nem a forgalom növelésére? Kérdés meddig hagyják magukat erre terelni. Tudom, hogy már sokan keresik a kiutat.

 • Évica
  2009-07-24 08:06
  Előzmény: Fedap

  Mit dolgozzon és hol? Van olyan is segélyen, aki 19 évesen áldott állapotban, munkáról nem is álmodhat, ilyen magyar betegeim vannak. A Luganoi paktumot(4 pont az elpusztításunkra) ajánlom azok figyelmébe akik még nem látják, hogy a politika miért uszít mindenkit mindenki ellen.

 • Qkac
  2009-07-24 08:04
  Előzmény: Fedap

  Bizony van munkalehetőség! Csak egyszerűbb várni a pénzespostást, valamint lopni, mint dolgozni! A rengeteg kifizetett segély miatt is tart itt az ország, ahol tart. Én három gyerek felett családi pótlékot sem adnék!

 • Fedap
  2009-07-23 20:32
  Előzmény: Szoror

  A MUNKAKÉPES, DOLGOZNI NEM AKARÓ, segélyen élőSKÖDŐk csoportjáról beszéltem, nem a rokkantnyugdíjasokról. A parlagfű-allergiások NEM TEHETNEK a betegségükről, csakúgy, mint egy mozgásszervi betegséggel leszázalékolt beteg sem. Mellesleg a rabokat is lehet dolgoztatni. Az 'átkosban' nem egy épületet azokkal építtettek. Akad azért az országban munka (ld. Bp. Moszkva téri 'emberpiac'), csak sokaknak büdös a fizikai meló és kényelmesebb a polgármesteri hivatalokban verni az asztalt. Meg lopni...

 • Szoror
  2009-07-23 19:07
  Előzmény: Fedap

  És akkor kik lennének a börtönökben? Mert akiket leírt azoknak ott a helye! Segélyen élő tisztességes emberek nevében vissza kéne utasítani a bünözőkkel egy szintre általánosítást. A polgár mester meg ne döntse el ki a munkaképes,mert nem az Ő tisztje. Monoknak ingyen munkaerő kéne most ez a divat. Probált-e munkát találni manapság? Hallot-e a munkanélküléségről,arról hogy a munkáért ma már nem is szoktak fizetni. Nem minimál izékát ,ami nem bér,hanem semmit. A parlag füvet meg az huzza,huzzasa ki akinek gondja van vele.

 • Fedap
  2009-07-22 23:51
  Előzmény: Évica

  Én azon segélyekből élő(sködő) társaságra gondoltam, akiknek soha, esze ágába se jutott munkát keresni. Az olyanokra, akiket Monok polgármestere és még néhány kollégája is szívesen munkára fogna. Azokra, akik kitépik fényes nappal a járókelők nyakláncait, kierőszakolják készpénzüket, mobiltelefonjukat, kirabolják a mentőket, megverik a tűzoltókat, ingyen bitorolják a tömegközlekedési eszközöket és lehajítják a kalauzt a vonatról vagy éppen a sofőrt a buszról. Vagy éppen a segílykíkből uzsoráznak... Ha szétnéznének Észak-Magyarországon vagy Pest nyolcadik kerületében, rögtön tudnák, kikről beszélek. A sült galambra várakozás és rinyálás helyett mindenkinek dolgoznia kéne képességei szerint, akkor nem állna romokban az ország.

 • Évica
  2009-07-22 08:52
  Előzmény: moczar

  Kedves moczar, a TUDATI ELGYEPESEDÉS az igazi ellensége az emberiségnek, nem a parlagfű! Az állatok fogyasztják és nem halnak meg tőle. Az EU-nak nevezett tőkés oligarcháknak az az érdeke, hogy Magyarországon ne tartsanak állatokat, őket a következmények nem érdeklik. Az emberek agyában KÁOSZ VAN teremtve! Némán végig nézik a TV-ben, ahogy állatokat tartók nem tudják etetni az állataikat, és azok elpusztulnak éhen. Istentelen gonoszok irányítják a világot, de mintha férfi nem lenne, aki a családja és HAZÁJA jövőjéért hajlandó lenne férfiként viselkedni. Csak a nagyon vak nem látja még, hogy a politikusok nem azért vannak fizetve, hogy tegyenek az emberekért, az állatokért és a növényekért! Akik irigylik a segélyen élők sorsát, egy hónapig ne költsenek többet 28 000 Ft-nál, csupán kíváncsiságból.