hirdetés
 • miamik
  2009-08-10 16:15

  várólista: elmentem a sote klinikára, mert baj van az egyik fogammal. oké, hogy oktató kórház, stb, de felajánlottak egy fél éves várólistán egy utolsó helyet. !!!!!!! azt mondták, menjek a körzeti fogorvoshoz. amikor nála voltam iszonyatos fogfájással, nem tudta eldönteni, hogy melyik fogammal van a baj, és azt mondta, hogy estig találjam ki, jöjjek vissza (gyanús, hogy magánrendelésre) és kihúzzuk (így már pénzért ugyebár...) az itthoni egészségügyre az "elkeserítő" nem kifejezés. és ez csak egy sima fogfájás volt..

 • Qkac
  2009-08-10 09:44
  Előzmény: Fedap

  Egészségügyi intézmény helyiségeiben, műszereivel magánrendelést folytatni természetesen bérleti díj nélkül!

 • Szoror
  2009-08-07 21:52

  És mert " mert vétkesek közt cinkos aki néma ". Hát jelezzünk már többen.

 • Fedap
  2009-08-07 11:07
  Előzmény: Évica

  Valóban, teendő az van bőven. Valahol azt kéne megértetni vezéreinkkel, hogy az egészségügyi ellátás nem kegy, hanem egy előre kifizetett átalánydíjas szolgáltatás. A spórolást pedig nem a betegeken kéne kezdeni. Vannak itt még bőven tartalékok. Felsővezetői kifizetések maximálása, kettős közszférás főállások megszüntetése, előnytelen őrzés-védelmi szerződések felülvizsgálata -csak néhány kiragadott példa arra, hogyan lehetne milliárdokat felszabadítani. És akkor nem kéne anyagi okokból a 20 évvel ezelőtti kemoterápiára visszaállítani a beteget... Mint n+1 -edszer mondtam, ebben az országban nem elsősorban pénzhiány van, hanem horribilis mértékű lopás, harácsolás. És sajnos a fejétől bűzlik az egész.

 • Évica
  2009-08-07 07:04
  Előzmény: tiger

  Ne legyen ilyen pesszimista! Beszélni kell, mert így láthatják, mit hibáztak és így lehetőségük van a javítására. Hordágy Ágí széfjeit mégse kell bevezetni! Az egri doktorok elődjeikhez híven győztek! Az emberek összefogásának hatalmas energiája van, csak ezzel tudjuk elérni, hogy pellengérre állítsuk az ördögöket és a szolgáit.(400 ezren vannak csak) A hájas igazgatóasszony(100 milliós Jutalmával)szégyenkezve megy az utcára. Az egészségügynek is meg vannak a lefizetett szolgái, akik bizony nem a betegek érdekeit védik. Tenni kell valamit, mert a hallgatás beleegyezést jelent.

 • nera0404
  2009-08-06 19:02

  Nagyon szomorú, hogy míg egyes embereknek száz milliókat osztogatnak, addig a súlyos betegekre nem jut pénz. Ez egy borzasztó álláspont, hogy a beteg emberek műtétére vagy kezelésére nincs pénz , itt az életük a tét, és az időből van a legkevesebb.