hirdetés
 • Qkac
  2009-08-24 08:31
  Előzmény: Fedap

  Így kellene lennie, de sajnos mindannyian tudjuk, hogy más az igazság!

 • tiger
  2009-08-22 11:40
  Előzmény: Qkac

  Józsi bácsi már rég halott lenne. Főorvos érte ki sem kelne az ágyból..

 • Szoror
  2009-08-21 12:48

  Nem kisebbítve az érdemet,Én is a Józsi bácsit kezelő orvost tüntetem volna ki. Magyarország ,magyar betegeit gyógyító,magyar orvost,hogy ne keljen külföldre menni az elismerésért. Meghagyva a külföldi betegnek azt a lehetőséget,hogy az Ő országa ismerje el, és tüntesse ki, a méltán megérdemelt munkájáért, a külhoni páciens itteni orvosát.

 • Fedap
  2009-08-20 01:13
  Előzmény: Qkac

  Lehet, hogy a Józsi bácsi nem egyszemélyes szobába került volna, lehet, hogy nem őrizték volna, de egy tisztességes sebész a ugyanolyan lelkiismeretesen igyekszik rendbehozni Józsi bácsit, mint bármelyik 'fontos embert'. Ezt a műfajt nem nagyon lehet másképp csinálni.

 • Qkac
  2009-08-19 11:05
  Előzmény: Fedap

  Azért senki ne állítsa azt, hogy a névtelen Józsi bácsival is ugyanígy jártak volna el.

 • drkissviki
  2009-08-18 20:29
  Előzmény: Fedap

  Szerintem is jó dolog, ha időnként a média az eglszségügyi ellátással, az orvosok, eü. szakdolgozók munkájával kapcsolatosan nem csak mindíg a negatívumokról ír! Ez jólesik és további lelkiismeretes munkára ösztönzi az eü.i dolgozókat,de azért is nagyon fontos, hogy a betegek gyógyításba vetett bizalma visszatérjen,megerősödjön. Enélkül ugyanis nincs együttműködés a két fél között, és bizalom nélkül nincs siker sem!A beteg félelmét,gyógyulásban vetett hitét reményét nagyban növeli az orvosába vetett bizalma!

 • Fedap
  2009-08-18 17:50
  Előzmény: Qkac

  Bocsánat, de ezen gondolatmenet alapján még a világelső sportolóknak sem járnának érmek. Mert ők is csupán a 'munkájukat végzik'. A kimagasló munka minden ágazatban elismerést, dícséretet érdemel, igenis meg kell becsülni a tudást, az átlag feletti teljesítményt. Örülök, hogy a sportoló kezelését végző kiváló szakembereink messzeföldön jó hírét vitték a hazai orvoslásnak. Szívből gratulálok mindannyiuknak!

 • Qkac
  2009-08-18 14:50
  Előzmény: orp

  Én meg úgy érzem, nem jár azért külön elismerés ha valaki az esküjének megfeleően végzi munkáját. Ennek kellene természetesnek lennie. Nagy baj, ha nem így történik!

 • orp
  2009-08-18 13:46

  Én is őszintén gratulálok - szép munka volt. Bennem is hasonló gondolat merült fel. Vagyis ha ez az elismerés a magyar állam részéről történő elismerés, akkor miért csak most szembesülünk vele. Sőt - még tovább - más esetben miért nem ismer el, és más embereket is a szakmában. Még mindig sokan vannak azért az egészségügyben, aki a páciens személyétől függetlenül a maximumot nyújtják - különösebb elismerés nélkül. Mindezzel nem a mostani elismerés jogosságát vitatom - ez tényleg járt.

 • medikoz
  2009-08-17 22:43

  Én is - személy szerint- szívből gratulálok a szakmailag kifogástalan ellátás biztosításáért az ellátó orvosoknak és ápolóknak. Úgy érzem, hogy a szakma elvárható szinvonalán mindent megtettek azért, hogy a F1-ben éllovas világklasszis gyógyulásához hozzájáruljanak. Gratulálunk! Azt nehezményezem csak, hogy miért egy világhírű versenyző balesete "kell" ahhoz, hogy ezek a kiváló szakemberek elismerésben részesüljenek, amikor napi szinten ugyanazt a szakmai teljesítményt nyújtják, több százszor évente!