hirdetés
 • Qkac
  2009-09-07 11:04
  Előzmény: Évica

  Nem szorulok a kioktatására! Morvait és bandáját pedig meghagyom magának!

 • Évica
  2009-08-29 07:47
  Előzmény: tiger

  Bizonyára nem egy piacra járunk. A mi piacunkon lehet alkudni, csrélni. Az árakat a kereslet szabja meg. 2008-ban 1000 Ft ért vettem igazi szilva lekvárt, most 700-ért ugyan attól a mamától, mi több 1 üveggel ajándékba kaptunk, mivel törzsvásárlók vagyunk. A városiak is járhatnának a piacra ismerősökhöz. De, ha az embertelen MULTI OLCSÓ LOMJA KELL vegyék. Ők az idegenek talpra állását finanszírozzák. Én a magyar embereket tisztelem, mivel magam is kertészkedem, ezért tudok cserélni. Lehet, hogy azért nem izgulok a járványok miatt, mindig igazi élelmiszert eszek.

 • tiger
  2009-08-28 19:27
  Előzmény: Évica

  Majd akkor veszik az emberek a kistermelők áruit, ha olcsóbban adják. Addig marad a hiper. Bio termékek is megfizethetetlenek. Amíg a magyarnak a minél nagyobb haszon számít, addig megérdemli, hogy tönkremenjen..

 • Évica
  2009-08-28 08:59
  Előzmény: Qkac

  "amit mond másra, gondolja magára" mondja gyermek mondóka. Ki fröcsög a legtöbbet ezen a fórumon KUKACKA? Biztos vagyok benne, hogy úgy mond véleményt, hogy még a jobbik programját, meg sem nézte eddig. Nem kell beiratkozni közéjük, de a vakok, amikor megnézik, javul a látásuk, valamivel jobban látnak. Ön egy PRÉDA, aki az agyának az irányítását a FEKETE MÉDIÁRA BÍZZA. De az ön élete, mondanám, ha csupán ön szenvedne ebben a betegségben. Sajnos sok beteg hátán virít az AKCIÓ GOMB. Őket szegényeket a hájas milliárdosok irányítják, de éppen a betonfalnak! Ön dönt KUKAC ÚR, hogy saját gyermeke jövőjét hagyja-e éppen önnel elpusztíttatni, vagy felébred és rájön, hogy ehhez a pusztításhoz a mosott agyú Prédákat használják fel! Minden pártban vannak PRÉDÁK. Ők irigyek mindenkire és mindenért. Nincs annyi pénz, ami nekik elég lenne. "ÉBRESZTŐ FEL" A kannibál prédák miatt kell derékig járni a műanyagban és enni a műanyag élelmiszert, mert ők nem gondolkodnak, amit a tv mond, azt ők megcsinálják. Tv mondja, "ne szoptass anya" A préda anyák nem szoptatnak! Tv mondja, itass festéket a gyerekeddel, a prédaszülő itat! Tv mondja, a kistermelő friss húsát ne edd, menj a kukacos OLCSÓ húsért. A PRÉDA megy, eszi issza és pusztítja saját gyermekét! De sok pénze marad! MIRE? és minek? Nem muszáj felébredni KUKACKÁK, miattam ne tegyétek! Remélem szavaim megmozgatták a vállaid. A prédák is jó emberek, csak rosszak irányítják őket a rossz irányba. A sok beteg mutatja a helytelen irányt.

 • Fedap
  2009-08-27 14:45
  Előzmény: Qkac

  De még mindig jobb nő, mint az átkosból megörökölt botoxos cenzor-gyöngytyúk! :) A szellemi nívó különbségéről már nem is beszélve...

 • Qkac
  2009-08-27 13:59
  Előzmény: Fedap

  Az is elég amit lépten-nyomon fröcsög ez a feltűnési viszketegségben szenvedő amazon!

 • Fedap
  2009-08-27 12:32
  Előzmény: Qkac

  Ismeri a konkrétumokat vagy csak a ballib média fröcsögéseiből hallott? Sokszor a valóság teljesen más, mint a népnek odavetett maszlag...

 • Qkac
  2009-08-27 07:58
  Előzmény: Évica

  Én a morvai-féle elképzelésekből nem kérek!

 • Évica
  2009-08-27 07:46
  Előzmény: Qkac

  Érdekes, a becsületes emberek nem félnek a változástól, inkább óhajtják már.

 • Fedap
  2009-08-26 17:11
  Előzmény: Qkac

  Az a gond, ha utánanézünk, hogy ma kik nyúlják le a milliárdokat, mégis csak az SZDSZ-es /MSZ(M)P-s köröknél (és nem mondjuk a Jobbiknál) kötünk ki. Kikhez köthetők a botrányos összegű végkielégítések, előnytelen szerződések vagy olyan ügyek, mint a Hospinvest vagy a Sukorói ingatlan-botrány?? Vajon egy százmilliós BKV-s végkielégítésből mennyi gyógyszert vagy orvosi berendezést vehetne egy kórház? Az OTH-t évi 100 millióért 'őrzi' az In-Kal. Ez vajon hányszorosa a kirúgott portások bérének? Az ehhez hasonló ügyek vajon kikhez köthetők, ha nem a jelenlegi kormánypártokhoz? (Bocsánat, nem eü téma, de az is tény, hogy az MTV székházát 40 évig bérlik majd a 'haveroktól' 400 milliárd (!) Ft-ért. Ez kérem nem válság, ez köztörvényes kategória.)