hirdetés
 • Fedap
  2009-08-28 09:37
  Előzmény: Qkac

  Hol volt itt 'rendszerváltás'?? Még a priccs is ugyanaz... Persze, még az is megeshet, hogy a 'rendszerváltás-tagadók' is egyszer tömlöcbe kerülnek. Mindenesetre, amíg pl. a kormánypártból olyan gyöngytyúk kotkodácsol, amelyik a diktatúra FŐCENZORA volt, vagy maradjunk az eü-nél, amíg a diktatúra volt eü-államtitkára a parlament eü-bizottságának a (pártlistán bedugott) elnöke...és még sorolhatnám...szóval addig nincs miről beszélnünk.

 • Qkac
  2009-08-26 13:49
  Előzmény: CSÖVIKE

  Ja kérem ez a kapitalizmus! Ezt akartuk, ezért volt rendszerváltás!

 • CSÖVIKE
  2009-08-25 11:47

  Szeretnénk mi, '56 körül születettek is elmenni nők 55 (gyerek szülés, nevelés, férj katona, bejárónő, bébiszitter, stb. nélküli VILÁGBAN ÉLT, sokat nélkülöző korosztály), férfiak 60 évesen nyugdíjba menni! Fizettük az adót, járulékot becsületesen. Nem mi okoztuk ezt a helyzetet! SZERETNÉNK MI IS ÉLVEZNI EGY PÁR ÉVIG A NYUGDÍJAT ( A MAGYAROK ÁTLAGÉLETKORA, 72 ÉV, ÉS ENNÉL SAJNOS 5-6 ÉVVEL MÉG HAMARABB HALNAK, AZ EMBEREK, a volt "nyugati államokban" ez több, mint 80 év. Ott indokolt a magas nyugdíjkorhatár ,de nálunk nem!!!!!! 35-40 ÉVES MUNKAVISZONNYAL (MÉG KIMONDANI IS SOK, NEM MEGÉLNI NAP, MINT NAP)A HÁTUNK MÖGÖTT. A MI NYOMORUNKON ÖSSZEHOZOTT ÁLLAMI VAGYONT KILOPPTÁK EGYMÁS KEZÉRE JÁTSZOTTÁK!!! NE NYúZZANAK MÉG MINDIG MINKET, HOGY MEGEMELI A NYUGDÍJ KORHATÁRT!!! ELEGET NÉLKÜLÖZTÜNK MI MÁR (NEM A KONCOS FAZÉK KÖZELIEKRŐL BESZÉLEK, AKIKNEK MÁR KÁNAÁN VAN)!!! DOLGOZZANAK MOST MÁR A FIATALOK, NEKIK KELL A MEGÉLHETÉS!!! Nem tudnak megélni, gyerekeket vállalni!! Ideje lenne a törvényt elfogadóknak, magukba nézni, átgondolni, és elgondolkodni azon, hogy ők mit tettek, vagy nem tettek, hogy idejutott az ország!!! Könnyű az összelopott milliárdokkal a hátuk mögött szónokolni azoknak, akik már a rezsit, törlesztő részleteket, és élelmet se nagyon tudják fizetni, megvenni!!! Hogy tud a falat a torkukon lemenni, amikor mástól már aszáraz kenyeret is elveszik??? SZÁLLJANAK MÁR MAGUKBA, A LELKIISMERETÜK NEM SZÓLALT MÉG MEG, HOGY ELÉG A GÁTLÁSTALAN RABLÁSBÓL. A TÖBBI EMBERNEK IS MEG KELL ÉLNI!!!

 • nera0404
  2009-08-24 16:57

  Vagyunk egy jó néhányan , akik már kora gyermekkoruktól dolgoznak, mert úgy neveltek a szüleink. Esetleg munka mellett tanultunk tovább saját költségen, igaz, hogy nem is akarunk idő előtt nyugdíjba menni, addig dolgozunk, amíg egészségünk engedi.Aki az életét megpróbálja úgy élni, hogy a lehető legkevesebbet ártson az egészségének, az nem gondol arra, hogy korán nyugdíjba menjen.Volt olyan hang, aki azt mondta, hogy az idősebb dolgozók miatt nem kapnak munkát a fiatalok.Ennek éppen az ellenkezője igaz, éppen azért kell tovább dolgozni, mert nincs aki az idősebbek után beálljon a sorba.