hirdetés
 • velegi
  2009-09-03 13:46
  Előzmény: Rósa

  Csatlakozom az előttem szólókhoz. Etikátlan is. A kiagylók figyelmébe ajánlom szives áttanulmányozás végett- igaz így nem volt tananyag az egyetemen- : Budai József, Nerges Gábor : Védőoltások 5. áttolgozott kiadás Medicina Bp. 2004. különös tekintettel a 60-61. oldal-ra.A fejezet címe: A védőoltások etikai kérdései ... HA mást nem is de legalább ezt a 2 oldalt olvassa el mindenki. Azt hiszem NÁLUK NINCS HITELESEBB a témában.

 • Rósa
  2009-09-02 19:45

  Megáll az ész,már akinek van.Attól eltekintve,hogy védőoltást jogszabályilag csak orvos adhat be,az oltást orvosi vizsgálatnak kell megelőznie,amikor megállapítja az ORVOS,hogy az oltás beadásának nem akadálya semmilyen akut betegség és nincs olyan krónikus betegsége sem az oltandónak,ami ellenjavallttá teszi az oltást.És olyan személy adhatja be,akinek erre van működési engedélye és FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSA.Vagy az egész egészségügyi rendszer hirtelen átalakul?

 • drtari
  2009-09-02 19:23

  Az én védőnőm még életében nem adott be injectiót.Persze mindent meg lehet tanulni ,de tegnapig még bűntettek érte,ha kiderült,hogy nem az orvos adta be az oltást.