hirdetés
 • Fedap
  2009-09-10 20:14
  Előzmény: Évica

  Sorairól Orwell Állatfarmjának figurái jutottak eszembe. No, meg a botoxos kereplő gyöngytyúk (Aczél et. főcenzor asszonya). :) Valóban, ide EMBEREK kellenek már végre, EMBERI ábrázattal, népük iránti tisztelettel, jószándékkal, tisztességgel, szaktudással. Elfecsérelt két évtized 'tanulópénz' azt hiszem, mindnyájunknak elég volt. Ez nagyon meg fog látszani a tavaszi választási eredményeken. Kormányt váltani nem üres dumával, hanem tettekkel kell(ett volna). Törvényes keretek között is lett volna rá n+1 lehetőség.

 • Évica
  2009-09-10 16:04
  Előzmény: Qkac

  A megszállottságnak külső ismertető jelei is vannak. Kövér, hájas eltorzult fej, amit kicsit nézegetve valamilyen állat jut az eszünkbe. De lehet csontos, sáskára hasonlító. Vessen egy pillantást ilyen szemmel a parlament milliomosaira és meg is van a válasz! De a túlfizetett főnökök is megérnek egy kis nézelődést! Csak a vakok elől tudnak elbujkálni, de egyre többen látják őket igazi valójukban. EMBERT KELL VÁLASZTANI, ilyen egyszerű a kilábalás útja. Ahogy azt már Ady Endre is megfogalmazta (bizonyára ő is látta amit, ma már sokan)A DISZNÓFEJŰ nagyúr. Hölgyek esetében is látható az igazi arc! Tessék most végre megnézni kire is szavaztak!

 • Qkac
  2009-09-09 14:26
  Előzmény: Évica

  Ön szerint kik ezek a vezetők? Mert sajna akit a húsosfazék szele megcsap.............

 • Fedap
  2009-09-09 13:03
  Előzmény: Évica

  Én is úgy gondolom, hogy a BECSÜLETES TÖBBSÉG van elsöprő többségben, még is folyton-folyvást azt akarják bebeszélni, hogy mindenki egyformán gonosz, kapzsi, tisztességtelen, PUSZTÍTÓ EMBER. Igen, az emberek közötti közvetlen kommunikációt és árucserét kell erősíteni. Így előbb-utóbb ellehetetlenül a hazugságokra építő, elnyomó és kizsákmányoló gépezet. Nem lesz kit hülyíteni és kiszipolyozni.

 • Fedap
  2009-09-09 12:56
  Előzmény: Qkac

  A jelenlegi hatalmi körön belül szinte tényleg mindegy. Ezért kell őket a legközelebbi választáson a törvényhozásból kitakarítani. Utána jöhet egy 'egészségügyi festés', aztán az ország újjáépítése.

 • Évica
  2009-09-09 11:58
  Előzmény: Qkac

  Nem tudom ön milyen emberek között él, az én hitem erős abban, hogy sok becsületes ember van. Ezekből kell vezetőket választani! Az ördög tudatú, pénzre beszűkült, beteg elme uralmát kell megdönteni, amit nem puskával kell megtenni. Ki-ki a saját portáján tud rendet tenni! Ez egy olyan háború, ahol az ellenség az emberen belül van. Aki hagyja a jellemét a legalsó(ördögtudati) szintre süllyedni az a PUSZTÍTÓK(ember és FÖLD)népes táborát szaporítja, ők a KANNIBÁL szülők. Őket nem érdekli mi lesz a gyermekükkel. Lesz-e növény, állat, élet holnap. Csak ma 2 milliót tömhessen a dagadt bendőjébe. A TEREMTŐ EMBER épít, és gondoskodik a gyermeke jövőjéről! Különös ismertető jele, képes emberként viselkedni:tiszteli, segíti, szereti embertársait. Sok irigye van, éppen ezért. Ezt mindenki maga dönti el, hogy teremtő vagy mindenkin átgázoló pusztítóként éli le az életét. Ezt nem a politikusok döntik el, normál esetben. Kivéve a prédákat, és az éheseket mert ők velük döntetik el. Nekik ez a parancs: PUSZTÍTS, növényt állatot, gyerekedet, a FÖLDET. Higgye el ilyen egyszerű a megoldás. Ezért segítem az embereket, hogy ne engedjék \"elromlani a természetüket\". Van még aki nincs elromolva!

 • Évica
  2009-09-09 11:36
  Előzmény: Fedap

  Köszönöm, hogy megosztotta velem a véleményét, remélem sokan kezdenek kutakodni. Mert szerintem nem a pártok fognak változtatni ezen a pokol világon, hanem a becsületes többség. Ezért kell beszélgetni, mindenkinek, mindenkivel. Az embereknek kell felülemelkedni a pártsovinizmuson. Tudok szocikat akik nem azonosulnak ezzel a nemzetközi csaló maffiával. Még van közöttük, aki nem látja a fától az erdőt. Majd a népirtás felébreszti őket is.

 • Qkac
  2009-09-09 08:11
  Előzmény: Fedap

  Tök mindegy ki kerül hatalomra! Egyik kutya, másik eb!

 • Fedap
  2009-09-08 20:03
  Előzmény: Qkac

  Nem egy példát láttam már sajnos az eü-ben is arra, hogy a gazdasági érdekek felülmúlják a politikát. Így megy a mutyi kormánypárt és műellenzék közt is. Megérett a teljes bagázs a cserére.

 • Fedap
  2009-09-08 19:59
  Előzmény: Évica

  NAGYON JÓÓÓ!!! A link helyesen: http://vimeo.com/6223468 (Tehát nem viRNeo, hanem viMeo.) A filmben nyilatkozó David Icke azt ajánlja, hogy keressünk rá a neten a '1976 swine flu conspiracy' kifejezésre. Nincs üldöztetési mániám, de nagyon gyanús, hogy egy mesterségesen generált (v)álság egyik néphülyítő kísérleti mutatványa ez is. Ha az emberek JÓL ÉLNEK, nem frusztrálják őket, akkor az ilyen típusú betegségek száma is drámaian csökken. Csak hát a 'világ urai' számára legyengített, önálló véleménnyel és akarattal nem rendelkező, kizsákmányolható és testileg-lelkileg kiszolgáltatott rabszolgák kellenek...