hirdetés
 • timdzso
  2009-09-22 22:02

  Szerintem azért nem ritka az egészséges gyerek,főleg,ha egyből jó kezekbe kerül.Véletlenül se szülnék otthon,ha baj van akkor minden idő számít. Csak ez mostanában trendi dolog,ha gond van akkor meg mindenki hibás csak ők nem.Hány olyan van,hogy akár veszélyeztetett terhesség mellett is otthon akar szülni.Ezek a szülők nagyon felelőtlenek,és igenis elítélendő.Gerébnek pedig nem az elő és nem a második hibája akár közvetett akár közvetlen.Ja és igen az se semmi,hogy ezek után még felkérik.Na mindegy,ez csak az én véleményem

 • Qkac
  2009-09-21 15:02
  Előzmény: Évica

  Talán még ki is kéne tüntetni ezt a Geréb nevezetű nőszemélyt?

 • Évica
  2009-09-21 13:46
  Előzmény: tiger

  Amíg otthon szültek az anyák a bábák segítségével, több egészséges gyermek volt. A sok beteg gyermek az orvostudomány szégyenfoltja, ideje lenne javítani a helyzeten. Ő legalább megpróbálta. A sok beteg gyermek a piacgazdaság mozgatórugója, ők egész életükben függők lesznek. Nézzenek magukba, akik ehhez asszisztálnak! Nevük van és egyszer napvilágra kerül. Szeretném látni, hogy több Ember orvos emeli fel a hangját az embertelen gyakorlatok ellen. Aki nem szól az is bűnös.

 • Évica
  2009-09-21 13:38
  Előzmény: tiger

  Azt kellene leültetni aki a szülőotthonokat bezáratta és a kórházakba, a fertőzéseknek kiteszi az egészséges gyermekeket. Azóta az egészséges gyermek ritka mint a fehér holló. Talán éppen ezért igénylik az elszeparáltságot, nagyon helyesen, mivel az áldott állapot nem betegség. Semmi helye az újszülöttnek a betegek között!

 • tiger
  2009-09-20 09:37

  Miért nem ültetik le végre? A másik, hogy ki az a barom, aki képes őt felkérni a szülésre?? Nem tanulnak az emberek?!