hirdetés
 • kutyuka
  2009-09-29 23:58

  Nem a parlagfű meglétével, vagy nem létével alakul ki az embernél az allergia. Tessék szíves mondani, hogy régen, amikor nem volt tele az ország a sok szemét élelmiszer-készitménnyel, akkor mennyi allergiás ember volt Magyarországon és amióta mást sem esznek az emberek már gyermekkoruktól fogva, mint "műkajákat", melyek tönkreteszik az immunrendszert és akkor persze, hogy allergiás. Azért el lehetne gondolkodni, hogy egyáltalán a növényzetre miért lennének az emberek allergiások. Rengeteg izfokozó, stabilizátor, meg ki tudja még milyen zöldtetűk vannak a joghurtoktól kezdve már minden étel tartalmaz valami förmedvényt. Ezt kellene az emberek előtt világossá tenni, hogy ezek az élelmiszernek csufolt akármik erősen tönkreteszi az emberek immunrendszerét. Hadd hulljon a férgese. Falun laktam, nálunk is volt az udvar egyik részében időnként parlagfű, amelyet ismertünk, mert a disznók szivesen ették. Én nem is ismerek olyan embert, aki abban az időben allergiás lett volna. Ez a szó ismeretlen volt. Amugy egyébként egyszer pár évvel ezelőtt rám is rámfogták az orvosok, hogy allergiás vagyok, de nem tudták megmondani, hogy mire. Nálam is jelentkezett már ilyen jellegű dolog akkor, amikor bementem a drogériába és desodort vásároltam. A pénztáros megkérdezte, hogy mi csipett meg, mivel a homlokomon volt egy csipésszerű jelenség. Tehát a vegyszer!!!! Továbbá ha narancshéjához érek, akkor a nyakamon lesz egy ugyanolyan csipésszerű förmedvény. Szerintem nem maga a parlagfü virágától alakul ki az allergia, hanem a sok vegyszertől, ami a parlagfű virágát éri és közvetiti az emberekhez.Persze ez kényesebb dolog lenne bevallani. Egyszerübb simán a növényzetre fogni.

 • Évica
  2009-09-28 18:40
  Előzmény: Fedap

  Vagy kötelezzék őket állat tartásra! Így a "biofűnyírók" megeszik a parlagfüvet és a húsellátást is biztosítják. A kecske még a tej ellátást is szolgáltatja. A munka ami vele jár, terápiásan hat. Mindenki jól jár.

 • Fedap
  2009-09-24 10:32

  Ingyen segílyke helyett tessék az esélyegyenlőség szellemében közmunkában gazolni. Mindjárt kevesebb fölös energia jutna 'gépezésre', verekedésre és egyéb pótcselekvésekre. A munka nemesít!