hirdetés
Kapcsolódó cikk: kilátástalan »
 • Szoror
  2009-10-05 08:53
  Előzmény: Évica

  Évica! Van egy jó hírem is :Nem vagy egyedül!

 • Évica
  2009-10-04 14:20
  Előzmény: hobovitez

  Kettő kell a tánchoz! Lehet, kicsit meglepő lesz amit írok, de az ország 60%-a nem jár szavazásra. Már 20 éve. Kik ők és miért nem járnak szavazásra? Addig rend nem lesz amíg ezt a 60%-ot is men kötelezik szavazásra. Az ők sunyisága miatt manipulálható a szavazás. Ők a prédák, nekik bemondja a média, hogy nem kell elmenni, és ők szót fogadnak szépen, ha azt mondanák nekik, hogy vegyenek kést a kezükbe és vágják el gyerekeik nyakát, ők azt is szépen megcsinálnák. Mint ahogy műanyagot etetnek, festéket itatnak stb... A VÍRUS az ő agyukban van! Csak most még sajnos egyedül harcolok ellenük. A lelkiismeretük tükrébe nézetem őket. Ő miattuk lesz a következő generáció derékig szemétben, víz nélkül, betegen, nagy valószínűségű, hogy még háborúban is. Megkezdték a PRÉDÁK felfegyverzését, és emberölésre oktatását. Mert ez a disznófejűek legnagyobb biznisze akar lenni, ha már a járvány nem jött annyira be, mint ahogyan azt tervezték.

 • hobovitez
  2009-10-01 18:54
  Előzmény: Évica

  ha 15évre visszamenőleg,minden politikustól elvennének mindenüket,csak egy 50négyzetméteres lakást,és egy trabantot,vagy ladát/na jó,kapjanak,egy opelt/,és létminimumot,hagynának nekik,akkor helyre is billene az ország adóssága.ugyanis majdnem mindegyik honatya,csupasz seggel ült be a parlamentbe,most meg nemtudják,hogy építsék be,a lopott pénzből,a mipénzünkből a budai hegyet.minden vállalkozót átvilágítanák,mind létminimumra van bejelentve,de terepjáróval szaladgál.az üdülésre,külföldről veszik meg a beutalót,és külföldről indulnak repülővel,az apeh ne jöjjön rá,közbe minden féle segélyt nemszégyel felvenni.én is ilyennél dolgozok,németországból mentek repülővel,nagy titokba,úgy hogy a 2heti fizumat elfelejtette ide adni.hát most ilyen világ van,csak mink vagyunk megvesztegetve,mert tudják,hogy kivagyunk szolgáltatva.már tiszta horror.

 • Qkac
  2009-10-01 15:36
  Előzmény: Évica

  Kiterjeszteném az egyházakra, civil szervezetekre stb. is. Tartsák el magukat!!

 • Évica
  2009-10-01 15:13
  Előzmény: hobovitez

  Írja be minden fórumon, hogy azok akik irigykednek a szoc.járulékosokra egy kicsit világosodjon az agyuk! De már kezdenek ott keresgélni, ahol van is mit. Sajnos még több embernek kell ennyire kilátástalan helyzetbe kerülni, hogy tenni is akarjanak ellene. 50 000 aláírás kell, és megszüntetik a pártok finanszírozását. Van-e ennyi éber Pesti? Mert azután ezek a pártok automatikusan megszűnnek, mivel nincs tömegbázisuk. A tagság által összeadott pénzből kampányoljanak, ne az adónkból!

 • hobovitez
  2009-10-01 05:06

  töllem a szoc.járadékot vették el,én se kapok semmit,mert csak 30°%itéltek!!!!!!!!,amivel aláis írták a halálos itéletem.41év munkaviszony után,55évesen,itt vagyok a nagy semmi közepén,még a gyógyszereimet se tudom kiváltani,magam után fizetem a tb-t,havi 4500ft-ot,/a férjem is beteg,a veséjéről most operálták le a daganatot,cukros,ő is levan százalékolva,/és még visszamenőleg visszakellene fizetni,a semmiből,5x27000ft-ot,mivel a fellebezés ideje alatt is kaptam a járadékot.gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítették a helyzetem,amiből nemtudom,hogy mászok ki.az önkormányzatra nem támaszkodhatok,ott a sok cigány,ők kipucolják a pénztárt.nem is lenne gond,ha találnék egy 4órás takarítást,de csak úgy vennének fel,ha minimum szoc,járadékos vagyok,ugy nem kell utánnnam fizetni ezt,azt,a másik baj az,hogy egy kistelepülésen élek,8km-re tudnék a városba keresni takarítás,de a vállalkozó nemigen fizetné a busszal való bejárást.ha már elvették,mért nem biztosítanak,az éhenhalás elkerülése végett,olyan munkát,amit mi betegek is eltudunk végezni.vagy adják vissza azt a pénzt,amit 41év alatt befizettem a NYÖGDÍJRA,mivel én már nyugdíjas ugy se lehetek,1.nemérem meg a 62évet,akkor mehetnék nyugdíjba,54-es vagyok.ha mégis elvegetálok addig,akkorra felemelik,65-67évre.tehát a pénzem ugrott.azért kérném vissza.most ott tartok,addig szedem a gyógyszereimet/már mindennek a felét-negyedét/amig tart,aztán majd el visz a mentő,vagy a halál.a problámát így oldotta meg a kormány.míg dolgozni tudtunk a kommunizmusban kellettünk,/sajnos sokan vissza sírjuk azt az időt,akkor volt becsülete az embernek/most hogy betegek lettünk,selejtek,nemkellünk,majd hullunk is mint a legyek.az a lényeg,a minisztereknek némelyiknek 20állása is van,az eggyiknél alkalmazhatna takarítani.ugyan mennyi adót fizetett összesen,?lehet kevesebbet,mint én az elvesztett takarításomból fizettem./mivel nem vagyok szoc.járadékos,munka csökkentett,az állásom a 20000ft-os takarítást is elveszítettem/ezért vagyok igazán a gödörben.hát ebben segítsen nekem valaki.