hirdetés
 • Dezső44
  2009-10-08 16:11

  Minden és mindennek az ellenkezője. Röviden így foglalható össze az amit a médiában eddig az új influenzáról olvastam, miközben meg a Weborvos arról értesít, hogy Amerikában már oltanak, / terhes nőket, meg kisgyerekeket is /. A német kormány 60 millió adag vakcinát rendelt, a francia egészségügyi miniszter meg szívhez szóló levelet írt az egészségügyben dolgozókhoz. Nálunk viszont arra kényszerült a miniszter, hogy feljelentsen ismeretlen személyt rémhírterjesztésért…..

 • monusz
  2009-10-07 22:36
  Előzmény: pape959

  Minden szavaddal egyetértek, nagyon jól összefoglaltad a lényeget! Miniszter Úr! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Egy másik végvári harcos.

 • pape959
  2009-10-07 20:55

  Tisztelt Miniszter Úr! Az Ön által tett feljelentés ,az Ön jelenleg betöltött funkciója és az egészségügyi szolgáltatásért felelős személy szemszögéből nézve valószínűleg megalapozott és helytálló. Ugyanakkor engedje meg,hogy tegyek néhány megjegyzést,innen az egészségügyi ellátás legaljáról,ha úgy tetszik a &#8222végvárakból&#8221,egy &#8222végvári harcos&#8221 szemszögéből. Feltehetően a médiában megjelent dezinformáció lavina soha nem jött volna létre,ha egy ilyen jelentőségű gyógyszer,vagy megelőzési gyógymód bevezetése előtt,hitelt érdemlő személyektől a lakósságot és leginkább a gyógyszert alkalmazó egészségügyi személyzetet időben tájékoztatják. Nem szerencsés bejelenteni azok körét akiknek az oltást javasolják az előtt,míg a vizsgálatok teljes mértékben be nem fejeződtek. Így nem fordulhatott volna elő,hogy másnap már teljesen más,egymásnak ellentmondást teremtő információval állnak elő az oltandók körét illetően. Amennyiben először hiteles tájékoztatást kaptunk volna,amely megállja a helyét a későbbiekben is,nincs rémhírkeltés,nincs ellenkampány. Illetve ha lenne is,az hiteltelenné válna az emberek és az egészségügyi személyzet körében és senki nem foglalkozna vele. Természetesen akkor feljelentésre sem lenne szükség. Tehát semmi más nem hiányzott csak a hitelesség! Olyan időket élünk,amikor az emberek bizalmatlanok,szemükben vezetőik elvesztették hitelességüket,az Ön által is ismert ,naponta napvilágra kerülő ügyek kapcsán. Az egészségügyben dolgozók elvesztették tekintélyüket, a szakmát és az egészségügyi ellátást ellehetetlenítették,az egészségügy körül kialakult ellenséges légkör már-már nyomasztó. Az egészségügy körül elfogyott a levegő!Fuldoklik és betegebb lassan mint a páciensei. Ehhez jelentősen hozzájárult még az a nem elhanyagolható tény,hogy az egyik nap a betegnek adott felvilágosítás, a másik napon már nem igaz. Ebben a tudathasadásos helyzetben a beteg rólam,az én tájékozottságomról/tájékozatlanságomról/ vonja le a következtetést,nem pedig a rendszer életszerűtlen hiányosságairól. Meglátásom szerint az elmúlt 25 évben a szakágazatot ért folyamatos morális,szakmai,gazdasági erozió ma már oda jutott,hogy a gyógyítás szabadsága számomra azt jelenti ,vagy adom azt ami van,vagy nem, adok semmit. Az Ön feljelentése mellett,melyet minden MAGYAR állampolgárnak tiszteletben kell tartani,már nagyon várom azt a beteg MAGYAR állampolgárt,aki feljelentést tesz az ellen az ismeretlen tettes ellen,aki tönkretette a a MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYET. Tisztelettel: Egy nap mint nap harcoló egészségügyis -pape-