hirdetés
 • Qkac
  2009-11-10 10:52
  Előzmény: Évica

  Bocsi, de a gyártót nem az orvosnak, hanem a páciensnek kell perelni, ha nem megfelelelő a vakcina minősége!

 • monusz
  2009-11-07 22:06
  Előzmény: Qkac

  Na igen, ez a papírforma. Aztán majd a vizsgálat során kiderül, hogy vagy nincs felelős, vagy mindenki, csak a gyártó nem. Magyarországon nagyon jól működő járványügyi és védőoltási rendszer van. Talán az egyetlen ami még működött. Most néhány idióta anyagi érdeke és szakmai alkalmatlansága ezt is tönkretette. Gratula!!!

 • Évica
  2009-11-07 13:14
  Előzmény: Qkac

  Utólag meg kíváncsi lennék arra az orvosra aki perelni meri a gyártót! Vagy olyan szülőre aki az orvost. Tehát nincs felelős. Csak a biznisz menjen, aki bírja, bírja, aki nem, nem. HM. A gyerekek nem mernek ellenkezni, ők a leggyengébb láncszemek. A szülők sem mernek a tanítóknak ellenszegülni, főképpen a kis szoci településeken!

 • cicbt
  2009-11-06 21:41
  Előzmény: Qkac

  Az oltóanyag minőségéért valóban a gyártó felel,de a megfelelő minőségű oltóanyag véletlen mellékhatásának(egyedi,személyes, nem allergiás típusu érzékenység)okozta egészségkárosodásért a kártalanítást az állam csak a kötelező védőoltásoknál vállalja.Ez meg nem az.(Csak tudnám,miért nem,ha tényleg van járvány).Mehetünk a bíróságra és ilyen felzaklatott közvélemény mellett próbálhatunk védekezni,ha valakinek valami baja lesz az oltás után,még ha azzal csak időrendi kapcsolatban van.Az az egészséges ember pedig,aki az oltás után beteg lett valamitől a kára megtérítését akarja és nekünk nincs kire mutatni,hogy majd ő fizet,ő mondta,hogy kell.Ha nem adjuk be és emiatt lesz valaki beteg, a helyzet ugyanaz.Nyuszika esete a sapkával-ütik,ha van rajta és akkor is,ha nincs.

 • Qkac
  2009-11-06 11:28
  Előzmény: cicbt

  Ne túlozzunk! Az oltóanyag minőségért a gyártó felel, az orvos csak az oltási körülményekért felelős!

 • cicbt
  2009-11-05 20:25

  Lenne ötletem,ezen az alapon még ki miről mondjon le.Mellesleg aki ingyenes oltásra jogosult- a többség,például gyerekek, az oltóanyag áráért-azaz ingyen oltandók.(Ja és látott már valaki olyant,aki a HPV vakcinák beadásáért elkért 20000Ft-ot???-Ennyibe kerül ampullája.)Mienk a felelősség, a gyártóé a haszon és még tulajdonképp örülhetünk,hogy végre van vakcina.Könnyű a más fecskendőjével verni a csalánt.