hirdetés
 • kutyuka
  2009-11-20 03:11
  Előzmény: nera0404

  Nekem pedig az a véleményem, hogy aki ugy került rokkantsági nyugdíjba, hogy valóban már képtelen dolgozni, az nem kergeti a munkahelyeket. Ez magamról tudom. Igenis ne dolgozzanak a diplomás emberek 70 éves korukig. Főleg két bottal nem szükséges nekik a társaság kedvéért bejárni súlyos pénzekért, csupán azért, mert valamikor "fickós" életet élt és még el kell tartani a másik fészekből rájuk testált gyerekeket. A fiatalok pedig - a diplomások is - csak protekcióval tudnak munkahelyet találni magukkal. A többi pedig gyarapítja az állást kereső munkanélküliek számát. A fejétől büzlik a hal. Rengeteg ingyenélőnek van 4-5 állása. Még nem fejtettem meg, hogy hogyan lehet egy seggel ennyi lovat megülni.

 • Fedap
  2009-11-18 22:05
  Előzmény: Qkac

  Én azokat a nyugdíjas (ex)felsővezetőket nem engedném tovább zsíros közpénzekből tovább hízlalni, akik határtalan egoizmusukból és pitiánerségükből adódóan felelősek azért, hogy egy-egy szakterület szakmai utánpótlása gyakorlatilag a zérussal egyenértékű. Elég volt már a milliomos, járókeretes, hasznavehetetlen múmiákból. Mondjuk az a professzor, aki nem teremtett iskolát és az utóbbi öt évben egyetlen publikációt sem tudott kinyögni, menjen szépen haza és otthon vegetáljon...

 • Qkac
  2009-11-18 13:25
  Előzmény: nera0404

  Én meg azt mondom, hogy a nyugdíjas pihenjen, ne vegye el a munkalehetőséget azon fiatalok elől, akik dolgozni akarnak! Mert ilyenek is vannak!

 • nera0404
  2009-11-18 11:19

  Azért azt be kell látni, hogy az országot még mindíg azok tartják el, akik hajlandóak dolgozni, és ha valaki még nyugdíj mellett is kíván legálisan dolgozni,azt csak dícsérni lehet és nem akadályokat gördíteni elébe.Nem a nyugdíj után is dolgozók miatt van kevés dolgozó,hanem azért,mert egyesek csak élni akarnak a mások által megkeresett pénzből.Tiszta szégyen , hogy a fogyatékkal élő emberek minden követ megmozgatnak hogy dolgozhassanak, az egészségesek meg csak naphosszat az utcákat járják dologtalanul,és megsértődnek, ha valaki felajánl nekik munkát.