hirdetés
 • monte
  2009-11-27 12:59
  Előzmény: Szoror

  Az a baj itt, hogy túlzásba viszik a természet és a természetfeletti dolgok jelentőségét. Most már akkor, ha valaki pl. eltöri a kezét, akkor bízza a természetre? Abszurdum!!! És manapság ilyenek a hangadók, a háttérben pedig anyagi érdekek állnak, vallásos köntösben. Mit szól ahhoz, hogy a magzatnak is vannak jogai? Ami csurbul, ha pl. az otthonszüléssel veszélyeztetik az életét! Egyébként a szülés szerintem olyan dolog, amelyhez KONCENTRÁLÁS kell, koncentrálás a gyerekre, nem pedig egy szinte házibuliban világra hozni a gyermeket, miközben a családtagok elvonják a szülő nő figyelmét. Dehát sajnos manapság már nem divat koncentrálni valamire. Mindent csak közösségben, kirakatban. Lassan már WC -re is mások társaságában megyünk. Szép dolog a hozzátartozó, de ők a megszületés UTÁN kapjanak szerepet. Maga szülés pedig értő orvos segítségével menjen.

 • tiger
  2009-11-25 19:49
  Előzmény: Szoror

  Az a szülő felelőssége. Ha nem tudja eltartani a gyerekét ne szűljön, attól még aki betegen születik azt igenis gyógyítsák. Ez a dolguk..Nem a középkorban élünk..

 • tiger
  2009-11-25 19:47
  Előzmény: Szoror

  Ezt aztán jól megfogalmazta..És ha az anyánál lép fel szövődmény?

 • Szoror
  2009-11-25 19:23
  Előzmény: monte

  Kéne egy kis munkát hagyni a természet törvényeinek is,mert nem mi vagyunk a teremtők . Így értettem. Néha eszeveszett bizonyítási vággyal vágjuk magunk alatt azt a bizonyos genetikai fát. Arról nem is beszélve micsoda pénzekért,miközben az egészséges gyerekek éheznek ,minőségi táplálékot nem kapnak.

 • monte
  2009-11-25 10:41
  Előzmény: Szoror

  Hulljon a férgese. Igaz? Csak az a fontos, hogy a "bába" gazdagodjon meg!! Ugye? Maradjon minden úgy, ahogy évszázadokkal ezelőtt volt. Ne legyen fejlődés. Ezt akarta mondani! Ez olyasmi, mint amikor én végre valahára terhes voltam és valaki rám fújta a füstöt azzal, hogy ha nem bírja ezt ki a gyerek, akkor nem is érdemli meg az életet. Iszonyatos az ilyen felfogás!

 • Qkac
  2009-11-25 07:23
  Előzmény: Szoror

  Megteheti jogi felhatalmazás nélkül is! Tudomásom szerint még senkit nem állítottak bíróság elé, aki otthon szült!

 • Szoror
  2009-11-24 20:19
  Előzmény: Qkac

  Szeretnék erre jogi felhatalmazást is kapni ,hogy megtehessem! A szülésnek mi keresni valója van a kórházban normál esetben? A bábák idejében sem halt meg mindenki. Aki meg nem élet képessen születik ,az meg nem képes az életre. Ennyi! Neki nem orvos kell hanem Pap.

 • Qkac
  2009-11-24 15:03
  Előzmény: Évica

  Ön szüljön csak otthon Geréb Ágnes felügyelete mellett! És kívánom, hogy ne kelljen mentőt hívni!

 • Évica
  2009-11-24 09:28
  Előzmény: tiger

  Azért, hogy ne szülessenek a szülőházakban egészséges gyermekek! El kell pusztítani mindenkit, aki az egészséges gyermekért harcol! Amióta a kórház(betegségház)ban születnek, majdnem minden gyermek fertőzéssel kezdi az életét. Önnek ez tetszik? Miért híve ennyire a Magyar irtásnak? A szülés nem betegség, ezért nincs helye a kórházban! Az orvosok szégyene ez a sok beteg gyermek! Lassan kiírhatjuk a határnál, hogy ROKKANT ORSZÁG. SZÉGYEN GYALÁZAT ami az egészségügy leple alatt folyik. A bábák idején egy településen egy két beteg gyermek, ha volt!

 • monte
  2009-11-23 14:19
  Előzmény: Szoror

  Mások (szülő nő és újszülött) egészségének rovására hirdetni ilyen tanokat, egyszerűen bűntett. Mi lenne, ha mindent követne a gyakorlat, amit manapság magukat hozzáértőknek kikiáltott egyének kivagyiságból, vagy pénzéhségből kinyilvánítanak? Kell lenni biztos pontnak ebben az életben, mert már úgyis mindent megkérdőjeleztek hamis próféták. Legalább a szülészet és a szakorvos legyen biztos pont, tehát a gyermek biztos kezekben és nem "elhivatottak" kezében jöjjön a világra.