hirdetés
 • Nicephor
  2009-12-16 18:34
  Előzmény: Évica

  Elolvastam a hunzák-ról szóló ismertetéseket. Valóban érdekes, figyelemreméltó és megszívlelendő. Másnak is javasolhatom.

 • Évica
  2009-12-10 10:13
  Előzmény: Nicephor

  Mindenkinek javaslom írja be a keresőbe a "hunzák" szót, azután elgondolkodásra szánjon időt, és könnyebben tud majd dönteni az egészsége felől. Mindenki maga dönt:műanyagot eszik,mert OLCSÓ! természetesen így állandóan beteg, vagy szereti annyira hozzátartozóit, hogy a piacokon szerzi be élelmiszereit, így lehetőséget, segítséget ad a saját védekezőrendszerének, és egészségesen csodálkozik a sok PRÉDÁN, ahogy azok kétségbe esve kapkodnak be mindenféléket. Az egyik Angol ismerősömtől kérdeztem a 80-as években, hogy mi az a demokrácia, itt ugye diktatúra volt, (amit gyerek fejjel én szerettem). Ő azt mondta, hogy tudod az olyan, hogy mindenki azt mond amit akar, (itt a párt elvtársak beszéltek a többi hallgatott. Volt előnye is, most már látom. Nem értettem, nem lesz abból zűrzavar? Mire ő így válaszolt:aki érdekeset mond azt többen hallgatják, aki hülyeséget, azt ott hagyják. Még mondott egy példát, hogy jobban értsem:nem lesz korlátozva a kereskedelem sem, ha valaki egy kutya...-t becsomagol aranypapírba és azt mondja ez fiatalít, akkor milliókért is eladhatja. Akkor én ezt sem fogadtam nagy bizalommal, azt mondtam, hogy nem olyan hülyék az emberek. Íme kereskedelmi forgalomba nem kerülhető, kétes eredetű lomokat már 20 éve árulnak és viszik, mint a cukrot! Kukacos korpás kapszula AKCIÓSAN 6-7 ezerért (több mázsát lehet ennyiért venni, de az nem akciós). Egyet nem mondott el az ismerősöm, hogy ezt profi agymosással lehet elérni! A hunzák vérei vagyunk, amit ők megtudtak csinálni, azt most is meg tudjuk csinálni, azok akik tudnak védekezni az agymosás ellen, már csinálják is. A PÁRTOK a különböző rétegek agyát mossák. Amíg több párt lesz, addig egészség nem, mert aki őket fizeti az árulja a kutya...-t!

 • Nicephor
  2009-12-06 21:08

  Mesterházy nyitott kapukat dönget, mert a Fidesz már régen odaállt a H1N1-oltás mellé. Kérdezze csak meg Székely Tamás egészségügyi minisztert, aki a Fidesz javaslatára már december 2-n reagált. Elolvashatná a Már komolyabb átoltást szeretne a Fidesz című cikket.