hirdetés
 • Évica
  2010-01-25 10:05
  Előzmény: Qkac

  Az én álmom, EGY, de csak egy, valóban az emberekért munkálkodó EMBEREKBŐL álló tisztességes vezetőség. Nem hiszek a pártokban, sajnálom az embereket, amiért ilyen prédák. Már alig várják, hogy szívathassák őket, de kinek-kinek érdeme szerint. Amíg a többség nem embereli meg magát addig az ördög munkálkodni fog rajtuk. Ez a természet törvénye, amit nem ember írt! A világ mindig olyan, amilyen az emberek többsége, míg emberként viselkedtek emberi életet éltek. Mikor lustán, pazarlóan, tompa aggyal is büszkén feszítenek fekete ruhájukban, és sötét autójukban, eszik a "...kapszulát", élik az érzések nélküli hajszolt életüket. Bocsi, de ezt a világot ők tették ilyenné! Magasabb szellemszinten, magasabb szellemiségű életet lehet teremteni. Tiszta szívemből azt kívánom e szegény, mégis gazdag népnek, hogy most ne a kampányra, hanem a szívükre hallgassanak a szavazáskor. Üdv mindenkinek

 • Évica
  2010-01-23 18:24
  Előzmény: granatvira

  Minden rossz értünk van! A sok lom élelmiszer és a mellékhatása segít az embereknek elgondolkodni. Remélem a 20 év elég volt ahhoz, hogy akarjanak most már elmenni szavazni. Az időutazás 53 %-os jobbik győzelmet mutatott.

 • Szoror
  2010-01-23 17:23
  Előzmény: granatvira

  Szintén gratulálok a cikkhez! A károsításhoz 2 fél szükségeltetik. A károkozó és a hülye fogyasztó, aki meg is eszi amit a boltban meg vesz! Felelősségre vonást kéne kapni a reklámozóknak is. A nevelés sem arról híres ,hogy gondolkodó emberek kerülnek ki 12 év tanulás után az iskola padból! De azt végkép nem értem ,hogy az egészségügyi hatóság miért engedi forgalmazni pl. a margarint?

 • granatvira
  2010-01-23 10:58

  Miért csodálkoznak ezen hiszen a hidrogénezett növényi zsirok, az ételfestékek, az izfokozók, a nitrit, és más tartósitók mind mind kárositják az ér és az immunrendszert is, no de kit érdekel meggazdagodni minél hamarabb és minél kevesebb befektetéssel, hogy milyen áron, az nem számit. Büntetni ezeket 80 %-os adóval aki nem természetes anyagokat használ, elég elviselni az ivóvizben a növényvédőszert, a hormont, a nehézfémet stb, ezt is büntetni kellene hogy ne érje meg a szennyező anyagot beleboritani a folyóba, a többi ember meg igya azt a vizet. Egy aljas öncélú, önmagát elpusztító világot élünk, ahol semmi nem számit csak az hogy milliárdosnak lenni bármi áron akár csalással is, egészségkárosítási járulékot kellene fizetni a szennyezőknek és a nem természetes alapanyagot használóknak. Az csak duma hogy nem ártanak, és csak az élelmiszergyártó maffia érdekeit szolgálja.