hirdetés
 • Évica
  2010-01-26 10:51
  Előzmény: manyoka

  Az emberek fejében? Ki-ki magának, és az olyan csodálatos emberek, mint Ön is, akik mernek beszélgetni, a Magyarok sorsfordító szavazása előtt. Beszélni kell! Rá kell mutatni a hibákra! A némaság cinkosságot jelent, beleegyezést. A gyermekeik jövője felől dönt mindenki, az is aki nem megy el szavazni. Gyávaságból, munkahelyféltésből, közömbösségből.

 • manyoka
  2010-01-25 02:34
  Előzmény: Évica

  Mind igaz, de miért mindig a betegségről és nem az egészség szintről diskurálunk ,amikor már azt is lehet mérni.Az lenne az igazi egészségpolitika,amit ma nem finanszíroz senki,csak a betegség ügyet.Mi lenne, ha erre ébresztenénk rá az embereket és kevesebb lenne a rendelők terhelése.Itt lépjen majd a politika!Csakhogy a gyógyszer lobbi mindig erősebb!Hol itt a kiút? Talán az emberek fejében?Ott ki csinál rendet?

 • Évica
  2010-01-24 14:23
  Előzmény: uj

  Ehhez, ezt a jelen irányítást kell törölni, mert ők változtatni nem akarnak! Maguk ellen nem fognak fordulni soha. Eszi a nép a sok mű élelmiszert és sok a beteg. A legdinamikusabban emelkedő görbe az, ami a betegek számának a növekedését mutatja az elmúlt 20 évben. Mára sikerült elérni, hogy a 9 hónap alatt úgy lebetegítik a magzatot, hogy egész életében esélye nincs talpra állni. Hátra dőlhetnek, a mű kész, minden korosztály beteg. Csupán néhány túlélője van a piacgazdaság egészségpusztításának. Vannak akik most ébrednek a rémálomból, amikor egyetlen betölthető munkahely a gondozói állás! Vagy esetleg BANKÁR lehet, akinek ehhez van jó erős gyomra! Minden más munkahely megszűnt.

 • uj
  2010-01-23 12:08

  Az első hozzászólónak gratulálok! Hosszú litániát tudnék írni a hazúgságokról, tudatlaságról, a szándékos hülyítésről a gonoszság jegyében. Nem csak a szemét árúsok, gyártók, termelők de a felülvizsgáló szervek, az egészségügyi minisztérium csak ennyit említsek, a korrupció részei. Ügyes mesterfogással védik meg felfogadott ügyvédek a káros, mérgező, életveszélyes élelmiszerek szándékos bűnözőit megillető súlyos büntetéstől. Ezek megtorlást érdemelnek! Meg kell szerveznünk az összefogást, nem tévedhetünk az igazunkban tehát mélyére nézzünk tényeknek és követeljük ezek kártékony paraziták bizonyítsák be tudományossan és független forrásból hogy nem káros amit piacra tesznek. Vonjuk felelősségra azokat akiknek dolga a köz egészségvédelme. Az egészséghez jogunk van a mesterséges, üzleti, haszon hajhászó termékeket törölni kell.