hirdetés
 • barci
  2010-02-10 15:58
  Előzmény: Domokos Zsuzsa

  Rendben, ez tényleg szomorú, hogy emiatt (?) morcossá vált az orvosod. De felmerült az, hogy emiatt rosszabb ellátást kapsz? Ugyanis Mesterházy kijelentése erre vonatkozott, és ez a nem mindegy.

 • Domokos Zsuzsa
  2010-02-10 06:57

  Sajnos tapasztaltam, hogy az egyik, egyébként kedves orvosom szűkszavúvá és rendszeresen morcosabbá vált velem szemben, amikor a megszokott napilapommal léptem be véletlenül a szólításkor. Mesterházi azt mondta, nem szeretne olyan országban élni, ahol ez bekövetkezhet...tehát nem állított semmi rosszat. Aki negativat állított, az én vagyok MOST, tessék bátran feljelenteni!! Ettől én még tudom, hogy az orvosok és tanárok ZÖME normálisan tud viselkedni, ha elkötelezett baloldali vagy jobboldali, akkor is!!A fanatizmus pszichózisa azonban bennünket is elérhet! Érdemes vigyázni!

 • Szoror
  2010-02-05 21:46
  Előzmény: tavasz

  Nem beszélve arról, amit az egri kórházban megengedtek maguknak a Hospinvest támogató politikusok és védenceik!

 • nera0404
  2010-02-05 16:20
  Előzmény: tavasz

  Én meg hallottam olyat a saját fülemmel,hogy egy beteg megérkezett időn kívül az ambulanciára, és rögtön a kormányt kezdte szidalmazni.Mivel ez minket igazából nem érdekelt,megkértük hogy inkább azt mondja el, amiért felkereste az ambulanciát.Azonkívül hogy elmondta a saját véleményét,igazából nem volt olyan baja, ami indokolta volna hogy bejöjjön.

 • tavasz
  2010-02-05 12:41

  Lehet, hogy az Orvosi Kamara nem, de az egyes orvos bizony tehet olyat, amitől tart Mesterházy, mivel sajnos az orvosok között is akadnak szélsőséges nézeteket valló emberek.Saját tapasztalatom volt, hogy az MR készülék meghibásodását is Gyurcsány hibájául rótták fel, és saját fülemmel hallottam orvos szájából szélsőjobboldali, keményen gyűlölködő szöveget. Nem beszélve arról, amit az egri kórházban megengedtek maguknak némely Hospinvest ellenző orvosok.